Knka herkese iPhone al deme lütfen burda adam yeni tel alacam dememiş ve telefon kullanım alışkanlıklarına göre önerilir sen iPhone fanısın bende katrilyonlarım olsada iPhone'a kuruş vermem çekilişten çıksa satar bir android telefon ve aynasız makina alırımbence iphone al ben kullanıyorum çok iyi
iki kişiye iphone al dedim ki kullanım alışkınlıkları bi bahane sadece çok rahat alışılabilir bir şey ben de androidden geçtim 1 haftamı almadı alışmakKnka herkese iPhone al deme lütfen burda adam yeni tel alacam dememiş ve telefon kullanım alışkanlıklarına göre önerilir sen iPhone fanısın bende katrilyonlarım olsada iPhone'a kuruş vermem çekilişten çıksa satar bir android telefon ve aynasız makina alırım
Knka bende iki üç yıl önce iki hafta deneyeyim dedim iPhone'u ikinci gün ... Böyle telefonu diyip geri androide geri döndüm o zamandan beri iPhone'a uzağımiki kişiye iphone al dedim ki kullanım alışkınlıkları bi bahane sadece çok rahat alışılabilir bir şey ben de androidden geçtim 1 haftamı almadı alışmak
şlsfdjhgksjhgsk ne diyim zevkler ve renkler tartışılmaz iyi gecelerKnka bende iki üç yıl önce iki hafta deneyeyim dedim iPhone'u ikinci gün ... Böyle telefonu diyip geri androide geri döndüm o zamandan beri iPhone'a uzağım
İyi geceler yani kullanım alışkanlıkları bahane değilşlsfdjhgksjhgsk ne diyim zevkler ve renkler tartışılmaz iyi geceler