GALAXY A50 vs XİAOMİ REDMİ NOTE 8

BBrek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
babamla telefonları değiştirmeye karar verdik ben a50 kullanıyorum hangisinin oyun performansı daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

babam redmi note 8 kullanıyor

bence iphone al ben kullanıyorum çok iyi

bence iphone al ben kullanıyorum çok iyi
Knka herkese iPhone al deme lütfen burda adam yeni tel alacam dememiş ve telefon kullanım alışkanlıklarına göre önerilir sen iPhone fanısın bende katrilyonlarım olsada iPhone'a kuruş vermem çekilişten çıksa satar bir android telefon ve aynasız makina alırım

Knka herkese iPhone al deme lütfen burda adam yeni tel alacam dememiş ve telefon kullanım alışkanlıklarına göre önerilir sen iPhone fanısın bende katrilyonlarım olsada iPhone'a kuruş vermem çekilişten çıksa satar bir android telefon ve aynasız makina alırım
iki kişiye iphone al dedim ki kullanım alışkınlıkları bi bahane sadece çok rahat alışılabilir bir şey ben de androidden geçtim 1 haftamı almadı alışmak

iki kişiye iphone al dedim ki kullanım alışkınlıkları bi bahane sadece çok rahat alışılabilir bir şey ben de androidden geçtim 1 haftamı almadı alışmak
Knka bende iki üç yıl önce iki hafta deneyeyim dedim iPhone'u ikinci gün ... Böyle telefonu diyip geri androide geri döndüm o zamandan beri iPhone'a uzağım

M31 veya M51 almalısın.

Geri