Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Galaxy Buds 2 nasıl, iPhone 11 ile sorun çıkarır mı?
Mi Buds 3 Lite vesair 3/1 fiyatında neredeyse ancak en küçüğünü almaya çalışıyorum hem genel hayatımda hem de iş de kullanabilmek adınaBaya kaliteli olduğunu biliyorum ben de almayı düşünüyorum. İphone 11 ile sorun çıkartmaz ama belki samsungla entegre olan bazı özelliklerini kullanamayabilirsin. Üşendiğimden almıyorum senelerdir de ilginçtir fiyat aşağı yukarı böyle
Galaxy Buds 2 nasıl, iPhone 11 ile sorun çıkarır mı?
Kullandım. iPhone 11 ile sorun çıkarmaz ama uygulamasını kullanamazsın. Önce android bir telefonda uygulama ile eşleştirirsin. Dokunmatik ayarlarını vs ayarlarsın. Sonra kullanırsın. Sadece Samsung telefonlarda kullanılan 2-3 özellik var. Biri 360 derece ses. Diğerlerini şuan hatırlamıyorum.Baya kaliteli olduğunu biliyorum ben de almayı düşünüyorum. İphone 11 ile sorun çıkartmaz ama belki samsungla entegre olan bazı özelliklerini kullanamayabilirsin. Üşendiğimden almıyorum senelerdir de ilginçtir fiyat aşağı yukarı böyle
360 Derece ses dediğin misal müzikde ses soldan geliyor onu soldan vermez mi bana iPhone daKullandım. iPhone 11 ile sorun çıkarmaz ama uygulamasını kullanamazsın. Önce android bir telefonda uygulama ile eşleştirirsin. Dokunmatik ayarlarını vs ayarlarsın. Sonra kullanırsın. Sadece Samsung telefonlarda kullanılan 2-3 özellik var. Biri 360 derece ses. Diğerlerini şuan hatırlamıyorum.
Sadece sol sağ verir. Yani müzikte öyle sıkıntı yok. Diyelim 7.1 kulaklığın var ama normal olarak kullanıyorsun. Onun gibi360 Derece ses dediğin misal müzikde ses soldan geliyor onu soldan vermez mi bana iPhone da
Sabah sabah anlamadım şimdi soldan gelen sesi bana soldan verir mi vermez miSadece sol sağ verir. Yani müzikte öyle sıkıntı yok. Diyelim 7.1 kulaklığın var ama normal olarak kullanıyorsun. Onun gibi
Verir. Ama önden arkadan falan vermez. Sağdan soldan verir o konuda bir sıkıntı yokSabah sabah anlamadım şimdi soldan gelen sesi bana soldan verir mi vermez mi