Çalışır ama AirPods'daki kolaylıkları sağlayamaz. iPhone-AirPods ikilisinin nimetlerinden faydalanamazsınız.buds pronun iphoneda da çalıştığını test ettim benim takıldığım konu hangisinin özelliği bir tık daha iyi aradaki fiyat farkı sadece markadan dolayı mı onu merak ediyorum
telefonum iphone bu arada android kullanmıyorumÇalışır ama AirPods'daki kolaylıkları sağlayamaz. iPhone-AirPods ikilisinin nimetlerinden faydalanamazsınız.
airpods pro mu al geçArkadaşlar merhaba,
Sizce galaxy buds pro mu almalıyım? yoksa apple airpods pro mu?
AirPods Pro öneririmtelefonum iphone bu arada android kullanmıyorum
airpods pro aldım ve çok memnunum mutlaka airpods pro almanızı tavsiye ediyorum.Apple kalitesinden şimdiye kadar pişman etmedi.Bütçe konusunda sorununuz yoksa airpods pro alın derim.Hangi kulaklığı aldın? Ben de buds pro düşünüyorum
Ben de buds pro aldım ama sesi ve basından memnun kaldım benim tel ıphohe değil maalesef o sebeple almadımairpods pro aldım ve çok memnunum mutlaka airpods pro almanızı tavsiye ediyorum.Apple kalitesinden şimdiye kadar pişman etmedi.Bütçe konusunda sorununuz yoksa airpods pro alın derim.
Dışarda telefon görüşmesinde memnun musunuz?Ben de buds pro aldım ama sesi ve basından memnun kaldım benim tel ıphohe değil maalesef o sebeple almadım
Evet bana gelen ses net.Karşı tarafta sesimden memnun.Ama benım oncelıgım müzik dinlemek o sebeple aldım ve benım ıcın yeterlı.Cok telefon gorusmesı yapan bırı degılımDışarda telefon görüşmesinde memnun musunuz?
Teşekkürler.Evet bana gelen ses net.Karşı tarafta sesimden memnun.Ama benım oncelıgım müzik dinlemek o sebeple aldım ve benım ıcın yeterlı.Cok telefon gorusmesı yapan bırı degılım