lila renkte satıcıyı hepsiburada seçin
Geçen 3200dü 300 lira daha inmiş
Geçen 3200dü 300 lira daha inmiş
Son düzenleme:
Airpoda pro2 benzeri bir kulaklık. Bas beklentiniz yüksekse tercih etmeyin derim. 2 yıldır kullanıyorum bu sorun harici güzel bir kulaklık.Hangi kulaklıkla kıyaslanabilir kalite olarak? Bilen var mı?
bence bassları iyi bir kulaklık zaten 2 sürücülü olduğu için tizler ve basslar birbirine karışmıyor. yükseklik olarak basslar ortalama üzeri, kalite olarak çok iyi.Airpoda pro2 benzeri bir kulaklık. Bas beklentiniz yüksekse tercih etmeyin derim. 2 yıldır kullanıyorum bu sorun harici güzel bir kulaklık.
airpods 2 en büyük rakibi. anc dışında gayet iyi bir kulaklık. anc rakiplerine göre çok az geride bence.Hangi kulaklıkla kıyaslanabilir kalite olarak? Bilen var mı?
Hocam bu kulaklığı kullandığınızdan emin misiniz? Basları iyi bir kulaklık kullandınız mı? Hangi kulaklığa kıyasla basları iyi ?bence bassları iyi bir kulaklık zaten 2 sürücülü olduğu için tizler ve basslar birbirine karışmıyor. yükseklik olarak basslar ortalama üzeri, kalite olarak çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
airpods 2 en büyük rakibi. anc dışında gayet iyi bir kulaklık. anc rakiplerine göre çok az geride bence.
genel olarak bass çözünürlüğü ve karakteri iyi bir kulaklık. bassları iyi demek çok yüksek bass demek değildir. ayrıca buds 2 pro nun bassları ortalama diğer kulaklıklardan biraz yüksek bu beni rahatsız ettiği için eq yaparken biraz kısıyorum sub bassları.Hocam bu kulaklığı kullandığınızdan emin misiniz? Basları iyi bir kulaklık kullandınız mı? Hangi kulaklığa kıyasla basları iyi ?