Neler Yeni

🔥İndirim Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) 2899TL TL

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,417
İsim
Oğuz
Hangi kulaklıkla kıyaslanabilir kalite olarak? Bilen var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Barış
Nothing Ear 2 ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi
cihaz ios
airpods pro 2 aldım iade ettim çöp

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Airpoda pro2 benzeri bir kulaklık. Bas beklentiniz yüksekse tercih etmeyin derim. 2 yıldır kullanıyorum bu sorun harici güzel bir kulaklık.
bence bassları iyi bir kulaklık zaten 2 sürücülü olduğu için tizler ve basslar birbirine karışmıyor. yükseklik olarak basslar ortalama üzeri, kalite olarak çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kulaklıkla kıyaslanabilir kalite olarak? Bilen var mı?
airpods 2 en büyük rakibi. anc dışında gayet iyi bir kulaklık. anc rakiplerine göre çok az geride bence.

akova61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mesut
bence bassları iyi bir kulaklık zaten 2 sürücülü olduğu için tizler ve basslar birbirine karışmıyor. yükseklik olarak basslar ortalama üzeri, kalite olarak çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

airpods 2 en büyük rakibi. anc dışında gayet iyi bir kulaklık. anc rakiplerine göre çok az geride bence.
Hocam bu kulaklığı kullandığınızdan emin misiniz? Basları iyi bir kulaklık kullandınız mı? Hangi kulaklığa kıyasla basları iyi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Hocam bu kulaklığı kullandığınızdan emin misiniz? Basları iyi bir kulaklık kullandınız mı? Hangi kulaklığa kıyasla basları iyi ?
genel olarak bass çözünürlüğü ve karakteri iyi bir kulaklık. bassları iyi demek çok yüksek bass demek değildir. ayrıca buds 2 pro nun bassları ortalama diğer kulaklıklardan biraz yüksek bu beni rahatsız ettiği için eq yaparken biraz kısıyorum sub bassları.

Top Bottom