Neler Yeni

Galaxy S23 FE şarjı neredeyse hiç gitmiyor.

rslbeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Beykozlu
S23 kadar gitmemesi normal ama yine de 120Hz ile 6 saati görmesi gerekir diye düşünüyorum. Ben S22 ile sadece konum kapalı şekilde ve 120Hz yenileme hızında tüm gün mobil veriyle çok nadiren 5 saatin altını gördüm. genelde 5-5.30 arası degişiyor. Sizin cihazda sıkıntı var büyük ihtimalle.
Ben de öyle düşünüyorum. Servise versem sorunu çözerler mi garantiden? Çünkü S22 bataryası en düşük performans sergileyen S serilerinden. Ki S23 FE'nin daha büyük bataryaya sahip olduğunu da göz önünde bulundurursak rezalet cidden.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşımda S23 var. Onun ki kadar gitmiyor. İşlemci farkı diye düşünüyorum. Sonuçta bir yerde Snapdragon 8 Gen 2 var bir yerde Exynos 2200.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Exynos 2200 ü becerememişler diye düşünüyorum. Tamam performansta harika bana göre fakat, 4500 mAh bataryalı telefon 3900 mAh bataryalı + daha güçlü telefondan daha çabuk bitiyor.
Samsung üretimi ile TSMC üretimi olması verimlilik olarak çok fark ediyor. Bende S23 var mesela 7 saat civarı rahat alıyorum.

rslbeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Beykozlu
Ben de öyle düşünüyorum. Servise versem sorunu çözerler mi garantiden? Çünkü S22 bataryası en düşük performans sergileyen S serilerinden.

Samsung üretimi ile TSMC üretimi olması verimlilik olarak çok fark ediyor. Bende S23 var mesela 7 saat civarı rahat alıyorum.
Aynı şekil arkadaşım da 7 saat ekran süresi aldığını gösterdi. Kağıt üstünde oysa ki S23 FE'nin daha iyi olması gerekiyordu. :)

Ben de öyle düşünüyorum. Servise versem sorunu çözerler mi garantiden? Çünkü S22 bataryası en düşük performans sergileyen S serilerinden.

Bitmeyen pil yapacakları günü bekliyorum prototipleri üretildi. 6 senedir 4 saat ekran süresi ile kullandığım bir telefon var bıktırıyor cidden. Allah'tan kısa zamanda şarj oluyorlar.
Allah sabır versin dert cidden bir günü geçirememek.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aynı şekil arkadaşım da 7 saat ekran süresi aldığını gösterdi. Kağıt üstünde oysa ki S23 FE'nin daha iyi olması gerekiyordu. :)

Allah sabır versin dert cidden bir günü geçirememek.
FE nin daha iyi olmaması gayet normal, ona şaşırmadım ama 5 saat cidden az, en azından 6 saat olması lazım. Full mobil veri ile kullanıyorsan o baya etkiliyor bu arada. Wifi ile kullqnıp nadiren mobil veriye geçince 7-8 saat ekran süresi alıyorum, wifi olmayan yerlerde 1 gün geçirdiğimde 5 saatlere kadar düşüyor.

PNSHER

80+ Bronze
Ben de öyle düşünüyorum. Servise versem sorunu çözerler mi garantiden? Çünkü S22 bataryası en düşük performans sergileyen S serilerinden. Ki S23 FE'nin daha büyük bataryaya sahip olduğunu da göz önünde bulundurursak rezalet cidden.
Bilemiyorum hocam servise hiç yolum düşmedi. Bir de çekim gücü düşük bir yerdeyseniz o da batarya performansınızı ciddi şekilde etkiler.

rslbeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Beykozlu
Bilemiyorum hocam servise hiç yolum düşmedi. Bir de çekim gücü düşük bir yerdeyseniz o da batarya performansınızı ciddi şekilde etkiler.
Anladım. Yetkili servise götüreyim 5 saat cidden az belki garantiden yaparlar bir şeyler.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
oisltb1p2ric1.png

ben ortalama 8-9 saat alıyorum s23 ile, bu da rekorum :D

rslbeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Beykozlu
FE nin daha iyi olmaması gayet normal, ona şaşırmadım ama 5 saat cidden az, en azından 6 saat olması lazım. Full mobil veri ile kullanıyorsan o baya etkiliyor bu arada. Wifi ile kullqnıp nadiren mobil veriye geçince 7-8 saat ekran süresi alıyorum, wifi olmayan yerlerde 1 gün geçirdiğimde 5 saatlere kadar düşüyor.
Birde bir şey daha diyeyim ben telefonu ilk aldığımdan beridir daha bugün farkettim. Sanal RAM 4 GB bir şekilde açık gelmiş fabrikasyon olarak. Bugün kapattım yarın deneyeceğim bakalım. Bir fark olunca paylaşırım sorun düzeldi mi diye.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Birde bir şey daha diyeyim ben telefonu ilk aldığımdan beridir daha bugün farkettim. Sanal RAM 4 GB bir şekilde açık gelmiş fabrikasyon olarak. Bugün kapattım yarın deneyeceğim bakalım. Bir fark olunca paylaşırım sorun düzeldi mi diye.
Bende de açık, birkaç ay önce fark ettim ama açtılarsa bir bildikleri vardır diyip dokunmadım 😅

rslbeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Beykozlu
oisltb1p2ric1.png

ben ortalama 8-9 saat alıyorum s23 ile, bu da rekorum :D

Acaba garanti dışı olur mu bu kısmı açınca bilmiyorum da.

Bende de açık, birkaç ay önce fark ettim ama açtılarsa bir bildikleri vardır diyip dokunmadım 😅
Öyle deneyeceğim bakalım arada fark olacak mı. Kapatınca bir zararı olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Yılmaz
Bence de 5 saat süre az da olsa güçlü bi cihaz olduğu için bana normal geliyor. Şuan bi İphone 14 veya 15 alsanız şarjı maximum 1 saat daha fazla gider çünkü parçalar güçlendi ama markalar şarj konusunda zayıf kaldı

rslbeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Resul Beykozlu
Bence de 5 saat süre az da olsa güçlü bi cihaz olduğu için bana normal geliyor. Şuan bi İphone 14 veya 15 alsanız şarjı maximum 1 saat daha fazla gider çünkü parçalar güçlendi ama markalar şarj konusunda zayıf kaldı
Haklısınız hocam.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR