Neler Yeni

Galaxy S24 vs İphone13

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Herkese selamlar şu an iPhone 11 kullanıyorum telefonu yenilemek istiyorum bu hafta sonuna kadar telefonu alacağım iki model arasında kaldım. Telefondan bekletim şu şekilde kamerası iyi olsun (Instagram hikayesi dahil) ekranı güzel olsun çünkü film dizi vs telefondan izliyorum ve pil ömrü 1 güne yetsin şu an kullandığım iPhone 11 maalesef batarya konusunda çok üzüyor genel olarak pil sıkıntısı olduğunu düşünüyorum IPhone'larda fakat Instagram hikayesinden dolayı da Android'den korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,606
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
S23-S24'lerde storyler gayet kaliteli şekilde atılıyor. iPhone 13 modeli S24'e rakip olamaz S24 al geç her konuda daha üstün.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
S23-S24'lerde storyler gayet kaliteli şekilde atılıyor. iPhone 13 modeli S24'e rakip olamaz S24 al geç her konuda daha üstün.
@Mehmet Yılmaz'a kesinlikle katılıyorum. Bir telefonda aradığınız şey arkasındaki ısırılmış elma çizimiyse telefon kullanmamışsınız demektir.

Kontfire

80+ Silver
İp11 den ip15 e geçilir ama ip13 e geçilmez naçizane düşincem. S24 alacaksanda bence birkaç ay daha dayan s25 al, güzel kampanyalar oluyor eski telefonunu verdiğinde ekstra 10 bin tl teşvik vb.

Bünyamina

80+ Platinum
Iphone dan android cihaza geçiş yapmak seni üzmezse direkt s24 almalısın.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 gayet iyi telefon. Durup dururken 40k bayılmaya gerek yok orjinal pil ile değişim yapıp kullanmanızı öneririm
pilini değiştirdim fakat kardeşimin telefonu bozulduğu için bendeki 11i ona verip kendi telefonumu yenilemeyi düşünüyorum 11'inde artık güncelleme almayacağından dolayı böyle bi karar aldım hocam
Iphone dan android cihaza geçiş yapmak seni üzmezse direkt s24 almalısın.
pek üzmez gibi 3*4 yıldır kullanıyorum fakat alışırım galiba androide

Bünyamina

80+ Platinum
pilini değiştirdim fakat kardeşimin telefonu bozulduğu için bendeki 11i ona verip kendi telefonumu yenilemeyi düşünüyorum 11'inde artık güncelleme almayacağından dolayı böyle bi karar aldım hocam

O zaman s24 tam sana göre cihaz. Şunu da belirtmek istiyorum ne beklediğine göre değişir ama ıphone 13 de seni tatmin edebilir.
Fan boyu olmak istemem ama bana güzel geliyor. Se 2020 den geçince çağ atladım da. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Talha Açıkgöz

Android zor gelir ama sen bilirsin herhangi bir mağazada deneme şansın varsa denemeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

He 13 kullanıyorum bu arada sorun varsa sorabilirsin

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,506
İsim
Kerem Çavuş
aynı ikilemde kaldım s24 aldım memnunum , i11 iyi para ediyoken satıp s24 almak mantıklı gayet

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Android zor gelir ama sen bilirsin herhangi bir mağazada deneme şansın varsa denemeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

He 13 kullanıyorum bu arada sorun varsa sorabilirsin
önceki telefonlarım hep android oldu son 3-4 yıldır iphone kullanıyorum fakat alışırım diye düşünüyorum zaten insta reels arada insta hikaye fotosu bi de dizi film izliyorum zorlamaz gibi beni :D
aynı ikilemde kaldım s24 aldım memnunum , i11 iyi para ediyoken satıp s24 almak mantıklı gayet
hocam s24 olacak gibi tercihim ekranı sizi tatmin ediyor mu film dizi izlerken pil de aynı şekilde 1 günü çıkarıyor mu ve son olarak instagram hikaye performansı nasıl :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,235
Üyeler
159,295
Son üye
burak.ysr759
Top Bottom