Neler Yeni

S24 Ultra vs İPhone 16 Pro

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
S24U al 30binede altın al her türlü karda olursun.
buda mantıklı geliyor , 30 bin azımsanacak meblağ değil sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleriye dönükluk mevsuzuna gelirsek her iki cihazda minimum zaten 4-5 yıl rahat kullandirir.4-5 yıl sonra zaten teknolojinin gelişmesinden dolayı veya telefondan sıkılmandan dolayı yine değiştirme ihtiyacı duyarsın (bence) ve 30k az para deil ben zaten Samsung u iphoneden daha çok sevdiğim için Samsung tercih ederdim.Tabi son karar sizin nede olsa para sizin.😁
zaten iPhone da alsam 4-5 yıl sonra değiştireceğim 😂

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
s24 ultrayı 10 yıl rahat kullanırsınız. şu an note 10 plus kullanıyorum. samsungun amiral gemisi modellerini uzun yıllar kullanabilirsiniz. evde kasmadan kullanılabilen s6 var.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
EnsarTelli

Hocam hangisi hoşuna giderse alabilirsin aslında ama
Performans istersen 8 elite olan bir cihaz alabilirsin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,510
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
arkadaşlar selam, yakın zamanda telefonu değiştireceğim. Elimde iphone 11 var 2 sene oldu 64 gb artık yetmiyor. Androidde kullandım ama üst seğment değildi, Note 11 s idi.

Telefondan beklediğim, oyun oynamam full kamera , instagram post hikaye vs. Bunlar önemli benim için. Bunu sormamın sebebi ise iphone 90 bin tl iken s24 ultra 60 bin, arada 30 bin tl fark var.

şöylede bir şey var airpods pro kullanıyorum yani ekosistemim pek yok. teşekkürler
Yd 16 pro kullaniyorum ihtiyaclariniz iphonede ama fiyat farki az degil karar sizin ben 85e mal ettim 512gb 16 proyu

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Akif Erdem
Ben olsam s24 ultra alırdım veya magic 7 pro

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,292
İsim
kilan embappe
Şuanda amiral gemisi seviyesindeki en f/p telefon kesinlikle magic 7 pro dur
Hemde arayüzü iphone çok benzediği için yabancılık çekmez değil mi hocam ?
Apple'a çok benzediğini düşünmüyorum. HarmonyOS'un aynısı, harmonyOS kullandım ve çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar selam, yakın zamanda telefonu değiştireceğim. Elimde iphone 11 var 2 sene oldu 64 gb artık yetmiyor. Androidde kullandım ama üst seğment değildi, Note 11 s idi.

Telefondan beklediğim, oyun oynamam full kamera , instagram post hikaye vs. Bunlar önemli benim için. Bunu sormamın sebebi ise iphone 90 bin tl iken s24 ultra 60 bin, arada 30 bin tl fark var.

şöylede bir şey var airpods pro kullanıyorum yani ekosistemim pek yok. teşekkürler
full kamera insta için aradaki farka değer ve daha uzun ömürlü olur dxomarktta s24u ip 14 pmden bile gerideydi sanırım kamerada

Değiştirecekseniz iPhone çok daha avantajlı olur bu konuda değer kaybı minimal oluyor

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
full kamera insta için aradaki farka değer ve daha uzun ömürlü olur dxomarktta s24u ip 14 pmden bile gerideydi sanırım kamerada

Değiştirecekseniz iPhone çok daha avantajlı olur bu konuda değer kaybı minimal oluyor
yüksk ihtimalle 16 pro alacağım.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
EnsarTelli
Apple'a çok benzediğini düşünmüyorum. HarmonyOS'un aynısı, harmonyOS kullandım ve çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Bende mate 20 pro kullanmıştım ki hala babam kullanır zamanına göre mükemmel bir yazılıma sahipler bence
Ki zaten honor da bir huawei markasıydı. Bence hala bağlı ama bu ambargo yüzünden alelen değilde alttan alttan hissettiriyor.
Zaten ekran ön kamera 3d tof sensör falan aynı diyebiliriz

ensareiz

80+ Silver

post hikaye atıyorsan 16 pro tabi

30 bine gider sistem dizerim.
S24 Ultra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,386
Üyeler