Neler Yeni

Galaxy S24 vs İphone13

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Herkese selamlar şu an iPhone 11 kullanıyorum telefonu yenilemek istiyorum bu hafta sonuna kadar telefonu alacağım iki model arasında kaldım. Telefondan bekletim şu şekilde kamerası iyi olsun (Instagram hikayesi dahil) ekranı güzel olsun çünkü film dizi vs telefondan izliyorum ve pil ömrü 1 güne yetsin şu an kullandığım iPhone 11 maalesef batarya konusunda çok üzüyor genel olarak pil sıkıntısı olduğunu düşünüyorum IPhone'larda fakat Instagram hikayesinden dolayı da Android'den korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
ya 24 al ya 25 bekle ama 13'e de bu saatten sonra geçmeyin artık

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
14 pro iyiymiş hocam fakat telefoncuya güvenmek gerek biraz. İkinci elde en sıkıntılı işlerden biri oluyor genelde. İçinin açılıp açılmadığını falan geçtim, bazı telefonlar yasadışı işlerde bile kullanılıyor tabii bunun denk gelmesi büyük şans olur :D
hocam pro değilmiş plusmış ben aynı model sanıyodum 14ün bir de plusı varmış 14 plusmış 42bine sattığı düz 14ten çok farkı var mı bilmiyorum düz 14 ikinci el de 39bin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Tahir Özerhan
Herkese selamlar şu an iPhone 11 kullanıyorum telefonu yenilemek istiyorum bu hafta sonuna kadar telefonu alacağım iki model arasında kaldım. Telefondan bekletim şu şekilde kamerası iyi olsun (Instagram hikayesi dahil) ekranı güzel olsun çünkü film dizi vs telefondan izliyorum ve pil ömrü 1 güne yetsin şu an kullandığım iPhone 11 maalesef batarya konusunda çok üzüyor genel olarak pil sıkıntısı olduğunu düşünüyorum IPhone'larda fakat Instagram hikayesinden dolayı da Android'den korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
knk yeni çıkmış 1 cihaz mı yoksa 3 4 yıllık bir cihaz mı yaz başlığa.ben düşünmesini bile mantıklı bulmuyorum.tek problem 3 4 yıllık olmasıda değil yeni 1 yıllık cihazına bile aı getirmeden çöp etti saygım çok düşük apple a .2. olarak samsung s24 serisiyle insta problemini halletti.

EsdeathSama

80+ Bronze
hocam pro değilmiş plusmış ben aynı model sanıyodum 14ün bir de plusı varmış 14 plusmış 42bine sattığı düz 14ten çok farkı var mı bilmiyorum düz 14 ikinci el de 39bin
Düz iPhone 6.1" ekran ve haliyle ona orantılı bir batarya, plus modelleri 6.7" ve daha büyük bataryayla geliyor. Bunun dışında tamamen aynılar.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Düz iPhone 6.1" ekran ve haliyle ona orantılı bir batarya, plus modelleri 6.7" ve daha büyük bataryayla geliyor. Bunun dışında tamamen aynılar.
büyük ekran değil de tek elle kullanılan ergonomik telefonlar daha hoş geliyor bana büyük telefon haterıyım o yüzden düz ikinci el 14 daha mantıklı gibi geliyor şu an

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali taha
Eğer yurtdışı kullanırım diyorsan o fiyata yd sıfır s23 ultra var kayıt sıkıntısı yok imei atılıyor

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Nasıl atılıyor sıkıntı vs olur mu acaba
Olmaz, yurt dışı 15 Pro falan da alabilirsin. 4+4 ay kullanır sonra iphone 6s veri paylaşımı yapar aynı icloud girer kullanırsın.

Top Bottom