Merhabalar, S9+ tabletime mousepadli klavyeli kılıf arıyorum orijinalini hiçbir yerde bulamadım orijinali varsa orijinali öteki türlü kaliteli benzer ürünleri önerebilir misiniz
Çok teşekkürler akakçeden 2 gündür bakıyorum outlet dışı bulamamıştımSamsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Mousepadli Klavyeli Kapaklı Kılıf - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Mousepadli Klavyeli Kapaklı Kılıf - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
S9Fe+ ile uyumlu diyorlardı 10da bir şey değişti mi bilmiyorum sormak lazım aslında müşteri hizmetlerineUyumlu mu bilmiyorum ama Samsung öğrenci indirimi ile s10 fe+ klavyeli mousepadli kılıf 7650 TL samsungun sitesinde
Bende de s9 ultra var takibe koydum kılfıını da en ucuz 11k gördü. Bir kılıfa da 11k veremem yani.S9Fe+ ile uyumlu diyorlardı 10da bir şey değişti mi bilmiyorum sormak lazım aslında müşteri hizmetlerine
Geçen sene yine bu kılıfa bakmıştım ben benzer fiyatlardaydı 1 sene geçmesine rağmen fiyatta hiçbir değişim olmamasından dolayı artık satın alayım dedim yan sanayi kılıflar çünkü yeterince yordu artıkBende de s9 ultra var takibe koydum kılfıını da en ucuz 11k gördü. Bir kılıfa da 11k veremem yani.
klavyeli magnetli olan model https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCLPFMRBklavyeli mi yoksa normal model mi