Galaxy Tab S9+ Mousepad'li klavyeli kılıf önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,228
Merhabalar, S9+ tabletime mousepadli klavyeli kılıf arıyorum orijinalini hiçbir yerde bulamadım orijinali varsa orijinali öteki türlü kaliteli benzer ürünleri önerebilir misiniz

Uyumlu mu bilmiyorum ama Samsung öğrenci indirimi ile s10 fe+ klavyeli mousepadli kılıf 7650 TL samsungun sitesinde

Uyumlu mu bilmiyorum ama Samsung öğrenci indirimi ile s10 fe+ klavyeli mousepadli kılıf 7650 TL samsungun sitesinde
S9Fe+ ile uyumlu diyorlardı 10da bir şey değişti mi bilmiyorum sormak lazım aslında müşteri hizmetlerine

S9Fe+ ile uyumlu diyorlardı 10da bir şey değişti mi bilmiyorum sormak lazım aslında müşteri hizmetlerine
Bende de s9 ultra var takibe koydum kılfıını da en ucuz 11k gördü. Bir kılıfa da 11k veremem yani.

Bende de s9 ultra var takibe koydum kılfıını da en ucuz 11k gördü. Bir kılıfa da 11k veremem yani.
Geçen sene yine bu kılıfa bakmıştım ben benzer fiyatlardaydı 1 sene geçmesine rağmen fiyatta hiçbir değişim olmamasından dolayı artık satın alayım dedim yan sanayi kılıflar çünkü yeterince yordu artık

ben geçen s9um için amazondan samsungun kılıfını aldım çok memnunum 2000tlye aldım

3 gün önce amazon depoda vardı 2 gün filan kaldı. ben aldımm sonra 3 liraya bendeki bozulmuştu. bu fiyatı verme sakın ikinci elde bak veya en sno 4 liralara iniyordu indirimlerde onu bekle derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri