Neler Yeni

Galaxy watch 5 pro bu yılda alınır mı?

Reaksiyon skoru
43
Merhaba, akıllı saat almak istiyorum ancak wearos olanların pil süresi aşırı düşük.
Watch 5 pronun pil süresi 3 gün dayanıyormuş duyduğum kadarıyla en azından. Ancak 2022 çıkışlı bir ürün ve tabi verdiğim paranın karşılığını alır mıyım ve güncelleme bitince sıkıntı olur mu gibi sorularım var.

Google hizmetleri falan hiç olmadığı için huaweiden çekiniyorum. İçinde en azından bir harita uygulaması ve spotify olsun isterim. Başka öneriniz var mı?
Samsung telefon kullanıyorum.

Merhaba, akıllı saat almak istiyorum ancak wearos olanların pil süresi aşırı düşük.
Watch 5 pronun pil süresi 3 gün dayanıyormuş duyduğum kadarıyla en azından. Ancak 2022 çıkışlı bir ürün ve tabi verdiğim paranın karşılığını alır mıyım ve güncelleme bitince sıkıntı olur mu gibi sorularım var.

Google hizmetleri falan hiç olmadığı için huaweiden çekiniyorum. İçinde en azından bir harita uygulaması ve spotify olsun isterim. Başka öneriniz var mı?
Samsung telefon kullanıyorum.
telefonunuz samsung bile olsa en az 5 gün batarya ömrü olan bir cihaz almanızı tavsiye ederim. watch 6 classic var pek memnun değilim sadece batarya konusu yüzünden yoksa saat gerçekten çok güzel ama bir zaman sonra çok boğuyor.

telefonunuz samsung bile olsa en az 5 gün batarya ömrü olan bir cihaz almanızı tavsiye ederim. watch 6 classic var pek memnun değilim sadece batarya konusu yüzünden yoksa saat gerçekten çok güzel ama bir zaman sonra çok boğuyor.
O açıdan watch 5 pro idare eder işte.3 gün yeterli benim için gerekli olmayınca sensörleri de kapatırım.

O açıdan watch 5 pro idare eder işte.3 gün yeterli benim için gerekli olmayınca sensörleri de kapatırım.
watch 6 classic iki buçuk günden biraz daha az dayanıyor ben sürekli kolumda olmasını istediğimden şarj koyma alışkanlığını senaryolaştıramıyorum gece şarj bırakmak istesem uyku takibi istediğim için gün içerisinde şarjı bitmeden koymam gerekiyor. 3gün düşününce iyi gibi geliyor ama iş pratiğe gelince sorun oluyor. sizin kullanım alışkanlığınız farklıysa daha iyi senaryolaştırabilirsiniz tabi

İlla watch serisi istemiyorsan band 9 öneririm kolumda şuan 14 gün çok rahat gidiyo uyku nabız takibi güzel çalışıyor spotfy yok ama şarkı açtığın zaman kontrol edebiliyorsun. Alakasiz oldu biraz ama oneri sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,778
Üyeler
173,552
Son üye
İddı
Geri