GALAXY WATCH 7 ALINIR MI?

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
603
Bütçe
4500
Galaxy Watch 7(44mm) Alınır mı?Amazonda 4500tl yr geliyor.Şuan kullandığım telefonda samsung a35 ondan uyumlu çalışır gibi düşündüm.Bisiklet veya scooterla bir yere giderken navigasyona bakmayı düşünüyorum iyi çalışır mı?Veya 4k-4.5k civarı başka saat öneriniz var mı?Amazon satıcılı ise bütçe 5.5k ya çıkabilir.

Up up Cevap Verecek yok mu?Ona göre bugün alacağım

Sipariş verdim saati bir sorunu var mı kullanan birinden görüş alabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MrCodeX

bende de a55 var kardeşim kullanıyorum ben çok memnunum
telefonun samsung zaten düşünme bile

soracağın soru olursa yardımcı olurum

bende de a55 var kardeşim kullanıyorum ben çok memnunum
telefonun samsung zaten düşünme bile
ne alaka? batarya arayan samsung fit mi alsın? alakasız.

Galaxy Watch 7(44mm) Alınır mı?Amazonda 4500tl yr geliyor.Şuan kullandığım telefonda samsung a35 ondan uyumlu çalışır gibi düşündüm.Bisiklet veya scooterla bir yere giderken navigasyona bakmayı düşünüyorum iyi çalışır mı?Veya 4k-4.5k civarı başka saat öneriniz var mı?Amazon satıcılı ise bütçe 5.5k ya çıkabilir.
Mini akıllı telefon sayılır bataryaları 1 2 gün gider genelde. hrv ölçümleri %94 orana sahip olması lazım polar 8e kıyasla. en iyilerinden olmasada gayet üstün sensörleri.
ekg bia gibi avantajlarıda var.
wp.spotify gibi appler indiriliyor başka kullanışlı app yok diye biliyorum. strava entegrasyonu var

şahsen ltesiz satıldığı için mantıklı bulmuyorum pek. yddeki gibi lte ile satılsa ve kullansak aşırı avantajlı olur. gpay gibi özelliklerinde amacı olur. ama lte olunca x2 oluyor fiyat vergilerle ondan sadece lte ultra serisinde var.

kimin ne özellikler aradığına bağlı değişir. yinede uzun günler giden saatler sadece ölçüm yapıyor. onun yerine mini akıllı telefon daha mantıklı. veya hibrit akıllı saatler (trde yok)

ne alaka? batarya arayan samsung fit mi alsın? alakasız.

Mini akıllı telefon sayılır bataryaları 1 2 gün gider genelde. hrv ölçümleri %94 orana sahip olması lazım polar 8e kıyasla. en iyilerinden olmasada gayet üstün sensörleri.
ekg bia gibi avantajlarıda var.
wp.spotify gibi appler indiriliyor başka kullanışlı app yok diye biliyorum. strava entegrasyonu var

şahsen ltesiz satıldığı için mantıklı bulmuyorum pek. yddeki gibi lte ile satılsa ve kullansak aşırı avantajlı olur. gpay gibi özelliklerinde amacı olur. ama lte olunca x2 oluyor fiyat vergilerle ondan sadece lte ultra serisinde var.

kimin ne özellikler aradığına bağlı değişir. yinede uzun günler giden saatler sadece ölçüm yapıyor. onun yerine mini akıllı telefon daha mantıklı. veya hibrit akıllı saatler (trde yok)
Merhaba 44 mm olanı bir kaç ay önce 5000 TL'ye almıştım hayırlı olsun güzel saattir.
Şu ana kadar bir sorun yaşamadım
Hocam peki gps nasıl?Bisikletle giderken yola bakacağım şekilde hassas mı?

gps konusunda fikrim yok ama arkadaşalrın dediği gibi mini telefon gibi saat apple watch da aynıu şekilde tek olumsuz olarak sayılabilecek şahsen şarjı kısa gidiyor telefon gibi her gün şarja takmaya uğraşmak istemediğim için
huwaei gt4 almıştım memnunum şahsen android te de kullandım appleda da
android te kullandığım zaman şöyle artıları vardı mesajlara hızlı yanıt (hızlı yanıtlar özelleştiriliyor) ile cevap yada kendim yazabiliyor idi
şarkı indirile biliyor saate android de
şahsen benim akıllı saate kriterlerim şunlar idi
ŞARJ UZUN gitmesi
mesajları görmek
çağrıya cevap vermek VS VS

Hocam boşver akıllı saati para ekle seiko5 al 😁😁

Ekler

• 1000089708.webp
    1000089708.webp
    1 MB · Hit: 14
Hocam boşver akıllı saati para ekle seiko5 al 😁😁
Bilmiyorum hocam girdik bu topa aldım amazondan gelsin bakalım.4200tl ucuz gibi geldiği için hemen çektim en kötü sarı siteye koyarım 4.5-5kya veririm

Hocam peki gps nasıl?Bisikletle giderken yola bakacağım şekilde hassas mı?
Watch7 alıyorsun gps daha iyi.
4 5 6 l1 frekans
Watch 7 8 ve ultra l1 l5 frekans.

Ama bildiğim kadarıyla güncel rota göstermiyor. Samsung healthdan kaldırıldı geçen hafta r galaxywatchta millet toplu konu açmıştı neden kaldırdınız gibisinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,172
Üyeler
184,898
Son üye
FamasteR
Geri