Gurkanpiro
80+ Platinum
kendi kendime konusuyorum ve cevaplıyorum sıkıntılımı acaba
Eksik tahta var doldurulması lazım en yakın psikoloğa gitkendi kendime konusuyorum ve cevaplıyorum sıkıntılımı acaba
Aynıben , birde kendi kendine konuşup cevaplamak iyidir dert yok tasa yok karşılık veren yokkendi kendime konusuyorum ve cevaplıyorum sıkıntılımı acaba
Kafanda tartışma dönüyorsa sesli şekilde konuşup çözüme kavuşturkendi kendime konusuyorum ve cevaplıyorum sıkıntılımı acaba
Wow, çok farklısın dostum.kendi kendime konusuyorum ve cevaplıyorum sıkıntılımı acaba
sadece kendi kendime konusıyorum dedim kimseden farklıyım demedim sıkıntı olurmu acaba dedimWow, çok farklısın dostum.
Sanırım ciddisin.sadece kendi kendime konusıyorum dedim kimseden farklıyım demedim sıkıntı olurmu acaba dedi.
Annende babanda böyle birşeyler varsa sanada kalmış olabilir bilimsel açıklaması var mıdır bilmiyorum ama annem genelde kendi kendine konuşur şu sıralar farkında olmadan bendense çok benzer oluyor.sadece kendi kendime konusıyorum dedim kimseden farklıyım demedim sıkıntı olurmu acaba dedim
gormedım ama bıyere gıderken kendımı kendı kendıme konusurken buluyorumAnnende babanda böyle birşeyler varsa sanada kalmış olabilir bilimsel açıklaması var mıdır bilmiyorum ama annem genelde kendi kendine konuşur şu sıralar farkında olmadan bendense çok benzer oluyor.
Kendi kendine mi yoksa başkasına cevap verirken mi?gormedım ama bıyere gıderken kendımı kendı kendıme konusurken buluyorum
kendi kendime konusuyorum kendıme cevap verıyorum yalnız oluyorum genelde bıyere gıderken veya oyun oynarkenKendi kendine mi yoksa başkasına cevap verirken mi?
Sosyal bir insan değilsen sosyalleşmek iyi bir çözüm olabilir nihayetinde biz psikolog/psikiyatristkendi kendime konusuyorum kendıme cevap verıyorum yalnız oluyorum genelde bıyere gıderken veya oyun oynarken