Kilo alamama problemim var spora başlamayı düşünüyorum ne yapmam lazim

her bünye kilo almaya uygun olmayabiliyor oksijenden bile kilo alan kişiler gelipte Nasıl kilo alamıyorsun??? demekki yemiyorsunn.. demesinler lütfen
yemiyor işte kanka. yetmiyorsa biraz daha yiyecek. bağırsakların hiç çalışmıyorsa hormon sistemin bozuksa evet dediğin doğru.

oncelıkle dahılıye gıt kan felan alacaklar onlar dıyetısyene yonlendırcekler bı profosyonele basvurmakta fayda var

yemiyor işte kanka. yetmiyorsa biraz daha yiyecek. bağırsakların hiç çalışmıyorsa hormon sistemin bozuksa evet dediğin doğru.
doktorlardan doktorlara koşuşturan arkadaşlarım var kilo alamayan bu durumdan mağdur olan hormon sistemlerindede hiçbir problem yok oturduğunda tabiri caizse dana gibide yiyor ancak hiçbir değişiklik yok DNA aktarımıdır nedir artık bilemiyorum

doktorlardan doktorlara koşuşturan arkadaşlarım var kilo alamayan bu durumdan mağdur olan hormon sistemlerindede hiçbir problem yok oturduğunda tabiri caizse dana gibide yiyor ancak hiçbir değişiklik yok DNA aktarımıdır nedir artık bilemiyorum
yemiyor. spor yapmıyor. cevap bu işte. bi günlük kalorisini saysın bakalım yiyor mu yemiyor mu?

yemiyor. spor yapmıyor. cevap bu işte. bi günlük kalorisini saysın bakalım yiyor mu yemiyor mu?
hocam oturduğu yerde günde 3 XL pizza börek pilav yiyen birisi kilo alamıyor işte gözümle gördüm adam 2 senedir aynı kiloda

daha fazla yerse zaten aile ekonomisini çökertir o tarz bi durum

Beyler selam spora başlamayı düşünüyorum fakat şöyle bir problemim var ben kilo alamıyorum spora basladigim zaman kas kutlesi aldığım için kilo alirmiyim yoksa başka birşeymi yapmam gerek yardımcı olurmusunuz?
Maalesef bende alamıyorum 16 yaş 1.86 60kg :) Ailem benden çok şikayetçi yemek dayanmıyor sana diye ama olmuyor işte yedikçe yiyorum tık yok

hocam oturduğu yerde günde 3 XL pizza börek pilav yiyen birisi kilo alamıyor işte gözümle gördüm adam 2 senedir aynı kiloda

daha fazla yerse zaten aile ekonomisini çökertir o tarz bi durum
ya çok yiyormuş falan hikaye abi. inanmıyorum. sağlığında bir sıkıntı yoksa ve inanılmaz spor yapmıyorsa imkansız. ayda yılda bir 3 tane pizza yiyor diye bu mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef bende alamıyorum 16 yaş 1.86 60kg :) Ailem benden çok şikayetçi yemek dayanmıyor sana diye ama olmuyor işte yedikçe yiyorum tık yok
ben de böyle diyordum. spora başlamıştım. 3-4 ayda 60 dan 77 kilo oldum. emin ol yemiyorsun. kusacak kadar tıkıyordum içeri sonra aldım kilo

ya çok yiyormuş falan hikaye abi. inanmıyorum. sağlığında bir sıkıntı yoksa ve inanılmaz spor yapmıyorsa imkansız. ayda yılda bir 3 tane pizza yiyor diye bu mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de böyle diyordum. spora başlamıştım. 3-4 ayda 60 dan 77 kilo oldum. emin ol yemiyorsun. kusacak kadar tıkıyordum içeri sonra aldım kilo
Yarından itibaren deneyeceğim

fatsecret uygulaması var onu indir yediklerini yaz gün sonu kaç kalori çıkacak bak
3500 çıktı ona bakarken tam ekmek hallettim.Uygulama iyiymiş teşekkürler kullanacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,004
Üyeler
184,370
Son üye
yigitsai
Geri