Galiba çirkinim ben ☹

runepat

80+
Reaksiyon skoru
15
İnsanlar, farklı ve kolay hatırlanabilecek kişileri neden zorbalar veya dışlarlar hiç anlamıyorum? Ben de bu kategorideyim malesef. Ulan elin kasiyeri veya bakkalı bile bir süre sonra hatırlıyor ve beni gördüklerinde bana afedersin şeytan görmüş gibi bakıyorlar. Okulu da bırakmıştım bu yüzden, son sene açıktan mezun oldum yapacak bir şey yok. Galerimde bir tane bile kendi fotoğrafım yok, bir tane bile. Hele ki zorbalayan insanlarda ben hiç nur gibi sıfat görmedim zaten. Karşı çıkmaya kalksam zeytinyağı gibi üstüme çıkmaya başlarlar. Genetik olduğu için bu konuda yapacak bir şeyim yok, hepimizi Allah yaratmış. İnsanoğlu kendisinin var olduğuna şükretmesi lazım ama gider güçsüz insanları zorbalarlar, ne şükür bilirler ne nimet. Zaten kendimi aynada baktığım zaman çirkin görüyorum ama yine de isyan etmedim, biliyorum ben istemedim bunu, beni de Allah yarattı.

aynı durum bende de var 9. sınıfa kadar kafama takıyordum bu durumu ama artık takmıyorum bir kız sevdim sevmez olaydım insanda tip olmayınca birilerinin seviyesine çıkamıyor sanırsam bu durumdan artık kendime Lightning MCQUEEN diyorum
lightning-mcqueen-2560x1440.webp

bakın yarıştan bir fotom :D (kafanıza ne kadar takarsanız o kadar büyür bu konu takmayın insanları önemsemeyin onları bir engel gibi düşünün mesela chick hicks yüzünden kaza yaptım ama umursamadım veya storm benden hızlı diye (ki hızlı değil avans verdim) filmi bırakmadım sizde filmi bırakmayın :)

İnsanlar, farklı ve kolay hatırlanabilecek kişileri neden zorbalar veya dışlarlar hiç anlamıyorum? Ben de bu kategorideyim malesef. Ulan elin kasiyeri veya bakkalı bile bir süre sonra hatırlıyor ve beni gördüklerinde bana afedersin şeytan görmüş gibi bakıyorlar. Okulu da bırakmıştım bu yüzden, son sene açıktan mezun oldum yapacak bir şey yok. Galerimde bir tane bile kendi fotoğrafım yok, bir tane bile. Hele ki zorbalayan insanlarda ben hiç nur gibi sıfat görmedim zaten. Karşı çıkmaya kalksam zeytinyağı gibi üstüme çıkmaya başlarlar. Genetik olduğu için bu konuda yapacak bir şeyim yok, hepimizi Allah yaratmış. İnsanoğlu kendisinin var olduğuna şükretmesi lazım ama gider güçsüz insanları zorbalarlar, ne şükür bilirler ne nimet. Zaten kendimi aynada baktığım zaman çirkin görüyorum ama yine de isyan etmedim, biliyorum ben istemedim bunu, beni de Allah yarattı.
Hocam bence biraz fazla abartmışsınız hele ki bu sebepten dolayı okulu bırakmışsınız. Kendinizi çirkin görmüyorsanız sorun yok hatta moral vermesi için chatgpt ye atıp sizi puanlamasını isteyebilirsiniz (Sertlik serbest diye belirtmeniz lazım). Belki ses tonunuz falan kötüdür yoksa kimse size "Şeytan görmüş" gibi baktığına pek inanmıyorum. Zorbalayan insanlar da lisede kalmış geçmiş ilerleyen zamanlarda pek böyle olmaz olursa da o kişiye mesafe koyarsınız. Belki bu düşünceye o kadar inanmışsınızdır ki kendi kendinizi kendiniz etkiliyorsunuzdur. O yüzden galerinizde kendi fotoğrafınız da olsun, aklınız da rahat olsun.

Hocam bu hep böyledir zorbalar hep var ve maalesef olacaklar önemli olan bir an önce bunun etkisinden kurtulabilmen yoksa gelecekte pişmanlıkların olacak.

O kadar zorbalandım ki tipimden dolayı, millet yüzümü görmesin diye her gün bunu takıyorum:

1000002539.webp

kas en çirkin kişileri bile yakışıklı gösteriyor güzel estetik bi vücudun varsa daha çekici görünürsün yüzünü değiştiremezsin ama fiziğini değiştirebilirsin

Vücut yap, dalga geçmiyorum ciddiyim. Vücut yaptıktan sonra farkı göreceksin

Çirkin yüz yoktur.Mewing,yüz yogası,gözlük varsa lense geçiş,buz uygulama ve fitness yap farkı gör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,853
Üyeler
174,928
Son üye
BeatMe
Geri