Neler Yeni

Galiba Deliriyorum, Yardım Edin

FurkanIIy

80+ Bronze
Hayat simülasyon gibi hissettiriyor. sürekli uyuyorum gerçeklik algımı kaybettim. bazen gece kalkıyorum karanlıkta birini gördüm sanıyorum. biri bana sesleniyor zannediyorum. sanki sevdiklerimin yerine kopyaları geçmiş gibi hissediyorum. nasıl geçer bu his çok sinir bozucu. doktora gitmek istiyorum ama ne diyeceğim doktora? o da var. annem çok uyumaktan diyor ki muhtemelen haklı geçende oldu aynı his bir süre uyumadım düzeldi.
Derealizasyon bozukluğu. Tabi böyle iki satır okuyup teşhis koymak zor. Sadece ben de benzer şeyleri yaşadığım için söyledim. Psikiyatriye gitmen gerekiyor. Gidip aynı buraya yazdıklarını söyleyeceksin.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Müslüman olduğum için kesinlikle ahiretin var olduğuna inanıyorum.
Ozaman gerisi önemli değil. İnancına göre hayat simülasyon değil zaten . İnancına göre yaşa ve böyle şeyleri düşünme.
Bence Senin durumun psikolojik. Bilinçaltında hayatın öyle olmasını düşünüyorsdur ve sana öyle geliyordur .
Sonuçta inanmak herseyin başlangıcıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin bende de tam tersi durum mevcut .

Öyle hayaletmis, cinmiş , doğaüstü olaylarmış hiç başıma gelmiyor . Gelse de görsek diyorum herzaman ama bilinçaltım da bunların gerçek olmadığına inandığım için

bosbeles0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bosbeles
Boşta durmaktan kafayı yemişsin gibi. Boş oturmak böyle delirtir adamı. Bir işe gir, bir hobi edin, bir şeyle uğraş kafanı dağıt. Baktın işin içinden çıkamıyorsun. Git bir Psikolog hekime. Anlat derdini.
Doğru söylüyorsun ben hafta içi çok iyi oluyorum ama hafta sonları beynim çıldırıyor ergenlik çağı dayım normal biraz kardeşim var 2side küçük evde çok ses var ev 5 kişi bir kaos hep spor yapmak istiyorum ama babam güler hevesimi kırar diye söyleyemiyorum birde malzeme parası falan biriktirip o tepkiyi almak moral bozucu bugün koşucaktım bizim ev fazla işlek değil bina var ama yeni bina hepsi köpek var biraz koşacağım anne yarın dedim deli misin sen dedi seni deli derler dedi hevesim kırıldı birde ders çalışmam lazım derslere yetişmem lazım yaşıtlarım çok ergen sınıfta sessiz olduğum için bana ergen diyorlarmış ama onlar "kanzi" tipler ergen olduğumun farkındayım bazı olaylarda var onları düşünmemeye çalışıyorum ama zaman geçtikçe bana yaklaşıyor

Boşta durmaktan kafayı yemişsin gibi. Boş oturmak böyle delirtir adamı. Bir işe gir, bir hobi edin, bir şeyle uğraş kafanı dağıt. Baktın işin içinden çıkamıyorsun. Git bir Psikolog hekime. Anlat derdini.
Psikoloğa gitmek istiyorum ama ergen birinin psikoloğa gitmesi çok komik şeylere benziyorum şu dert yaristiran tiplere utanç geliyor bana pskiloğa çok küçükken gitmiştim adam sadece gel gel diyip olumlu şeyler söylemekten başka bir şey yapmıyor onu annanemde der

Birde platformu pek bilmiyorum yanlış birşeyler yapmış olabilirim yazım yanlışı yapıyorum fazla umarım anlaya bilirsin dediklerimi ben bunları yazarken bile evde bağırma ağlama sesleri var kafam götürmüyor

Umarım cevap verirsin psikoloğa birşeyler anlatmak istiyorum fakat beni polise falan ihbar eder diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Serkan karakaya
Hayat simülasyon gibi hissettiriyor. sürekli uyuyorum gerçeklik algımı kaybettim. bazen gece kalkıyorum karanlıkta birini gördüm sanıyorum. biri bana sesleniyor zannediyorum. sanki sevdiklerimin yerine kopyaları geçmiş gibi hissediyorum. nasıl geçer bu his çok sinir bozucu. doktora gitmek istiyorum ama ne diyeceğim doktora? o da var. annem çok uyumaktan diyor ki muhtemelen haklı geçende oldu aynı his bir süre uyumadım düzeldi.
kardeş bulunduğun şehrin devlet hastanesını ya internet sıtesınden yada tlfon koduyla(156 mıydı emın deılım) hastaneden psikiyatri bölümüne randevu alıyorsun. günün geldiğinde randevuya gidip muayeneni oluyorsun. bu kadar basit.

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Said
Dostum klişe olucak biliyorum ama bir işte çalışırsan similasyondan hızlı bir biçimde çıkarsın

Top Bottom