Neler Yeni

Galiba j....lo sitesi tarafından dolandırıldım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,760
İsim
.
Yakın zamanda twitter da gezerken bir hanımefendi gördüm profilinde tanışma linki vardı başka şehirdeydim arkadaşım yoktu tanışma amacıyla linkten tel numaramı ismimi ve yaşadığım yeri girdim bugün beni aradılar anlattılar aslında j...lo sitesi miş (bilmiyordum) üyeliğim sağlanmış. İptal etmek istedim cayma bedeli falan istediler toplamda 6440 yatırdım 440 cayma bedeli kesip 6000 ı geri gönderecekler miş. Aslında göndermicektim araştırdım yüklü miktarda ceza yiyen varmış birde evine ve işyerine s.ks işçisi olduğuna dair tebligat falan gönderiyorlarmış, ev neyse de işyerine gitmesi sıkıntı olabilir mesleğim için bu yüzden korkup yatırdım ama geri dönüş sağlandı para yatırdıktan yarım saat sonra iptalinizi sağladık sizi ödeme dairemizden arayıp iade yi yapacaklarına dair. Bekliyorum şimdi korkuyla. Acaba polise falan mı gitseydim. Bide sadece tel no isim soyisim ve yer bilgisi vererek bizi nasıl üye yapıyorlar onay almaları gerekmez miydi? Birde bilgi girdiğim yerde jigolo üyeliği falan da yazmıyor
Sadece tanışmak için bilgi girmem yazıyordu.
Geçmiş olsun para gg

zlata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
İsmail
Onun sonu gelmez paranıza çökebildikleri kadar çökerler. Polise başvurmak yerine para yatırmanız çok ilginç...
Yatırmaszan evine live işyerine tebligat gider diyor ayrıca 8 siteden açılmış hepsi ayrı ayrı senden o parayı alır diyor o da toplamda 60000 kadar çıkar diyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yatırmaszan evine live işyerine tebligat gider diyor ayrıca 8 siteden açılmış hepsi ayrı ayrı senden o parayı alır diyor o da toplamda 60000 kadar çıkar diyor
Yav desin sen yanlış bir şey mi yaptın? Neye dayanarak tebligat gönderecek? Hadi uğraşıp masraf edip açtılar diyelim bilgilerimi çalmışlar benim hiç haberim yok desen ne olacak? Apaçık dolandırılmışsın işte 😀

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Dolandırılmadın, Dolandırılıyorsun. Polise git

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Konu troll yüksek ihtimal.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,507
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,507
İsim
Mert Can Ergün
O yalan hiç bir şey olmaz bir kaç ay geçtikten sonra başka kişiler seni arıyor üyelikle alakalı para koparmak peşindeler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,752
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kullanıcı ismin bile garip bu olay daha da garip.
Tavsiye olarak , polise, jandarmaya şikayetini iletmişsin, süreci bekleyeceksin şikayetini inceleyeceklerse.
Yine de pek olumlu sonuç çıkmaz bence bu konuda
tabii ki daha fazla para yatırma , tehdit yolu ile dolandırma malesef böyle etkili oluyor , daha fazla paranı alıp seni de engelleyip geçerler.

Yakın zamanda twitter da gezerken bir hanımefendi gördüm profilinde tanışma linki vardı başka şehirdeydim arkadaşım yoktu tanışma amacıyla linkten tel numaramı ismimi ve yaşadığım yeri girdim bugün beni aradılar anlattılar aslında j...lo sitesi miş (bilmiyordum) üyeliğim sağlanmış. İptal etmek istedim cayma bedeli falan istediler toplamda 6440 yatırdım 440 cayma bedeli kesip 6000 ı geri gönderecekler miş. Aslında göndermicektim araştırdım yüklü miktarda ceza yiyen varmış birde evine ve işyerine s.ks işçisi olduğuna dair tebligat falan gönderiyorlarmış, ev neyse de işyerine gitmesi sıkıntı olabilir mesleğim için bu yüzden korkup yatırdım ama geri dönüş sağlandı para yatırdıktan yarım saat sonra iptalinizi sağladık sizi ödeme dairemizden arayıp iade yi yapacaklarına dair. Bekliyorum şimdi korkuyla. Acaba polise falan mı gitseydim. Bide sadece tel no isim soyisim ve yer bilgisi vererek bizi nasıl üye yapıyorlar onay almaları gerekmez miydi? Birde bilgi girdiğim yerde jigolo üyeliği falan da yazmıyor
Sadece tanışmak için bilgi girmem yazıyordu.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Bu dolandırıcılık taktiğini sosyal medya çıktığından beri yapıyorlar hala yiyorsunuz valla ne diyim.
Sen ne istiyorlarsa ver :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,551
Üyeler
159,635
Son üye
erdemclkk
Top Bottom