Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,760
- İsim
- .
Geçmiş olsun para ggYakın zamanda twitter da gezerken bir hanımefendi gördüm profilinde tanışma linki vardı başka şehirdeydim arkadaşım yoktu tanışma amacıyla linkten tel numaramı ismimi ve yaşadığım yeri girdim bugün beni aradılar anlattılar aslında j...lo sitesi miş (bilmiyordum) üyeliğim sağlanmış. İptal etmek istedim cayma bedeli falan istediler toplamda 6440 yatırdım 440 cayma bedeli kesip 6000 ı geri gönderecekler miş. Aslında göndermicektim araştırdım yüklü miktarda ceza yiyen varmış birde evine ve işyerine s.ks işçisi olduğuna dair tebligat falan gönderiyorlarmış, ev neyse de işyerine gitmesi sıkıntı olabilir mesleğim için bu yüzden korkup yatırdım ama geri dönüş sağlandı para yatırdıktan yarım saat sonra iptalinizi sağladık sizi ödeme dairemizden arayıp iade yi yapacaklarına dair. Bekliyorum şimdi korkuyla. Acaba polise falan mı gitseydim. Bide sadece tel no isim soyisim ve yer bilgisi vererek bizi nasıl üye yapıyorlar onay almaları gerekmez miydi? Birde bilgi girdiğim yerde jigolo üyeliği falan da yazmıyor
Sadece tanışmak için bilgi girmem yazıyordu.