Neler Yeni

galıba mıkrodalgayı bozdum acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
Merhaba ailem evde yok , yemeğimi ısıtıp kapağı kapatmak için ittirdim. Sanırım biraz hızlı oldu. Bir kaç saat sonra yanı sımdı tekrar fişe taktıgımda çalışmıyordu. bir kaç tak çıkar yaptım tuslara bastım ama ne ses ne ışık var lütfen yardım edin

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kapakta koruma vardır. Kapak kapanmadan mikrodalga çalışmaz. Eğer o kilidi kırdıysan mikrodalgaya güç gitmez. Elin tornavida tutuyorsa kolaylıkla o kilidi iptal edebilirsin ama garantisini varsa ailenin garantiye göndermesini iste.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Merhaba ailem evde yok , yemeğimi ısıtıp kapağı kapatmak için ittirdim. Sanırım biraz hızlı oldu. Bir kaç saat sonra yanı sımdı tekrar fişe taktıgımda çalışmıyordu. bir kaç tak çıkar yaptım tuslara bastım ama ne ses ne ışık var lütfen yardım edin
Usta kabloda sorun yoksa mutfağın ışıklarını kontrol et sigorta atmış olabilir çünkü eğer aşırı hızlı carpmadiysan kapaktan bozulmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapakta koruma vardır. Kapak kapanmadan mikrodalga çalışmaz. Eğer o kilidi kırdıysan mikrodalgaya güç gitmez. Elin tornavida tutuyorsa kolaylıkla o kilidi iptal edebilirsin ama garantisini varsa ailenin garantiye göndermesini iste.
Aynen yani olm maks kızarlar annen bir hafta konuşur sonra unutulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sene gibi bir süre oldu sanırım halletmeyi denerim , sanırım senin dediğin gibi.... bana bir video atabilme şansın var mıdır

Usta kabloda sorun yoksa mutfağın ışıklarını kontrol et sigorta atmış olabilir çünkü eğer aşırı hızlı carpmadiysan kapaktan bozulmaz

Aynen yani olm maks kızarlar annen bir hafta konuşur sonra unutulur
mutfagın ısıgı açıktı denerken

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
2 sene gibi bir süre oldu sanırım halletmeyi denerim , sanırım senin dediğin gibi.... bana bir video atabilme şansın var mıdır

mutfagın ısıgı açıktı denerken
Yalnız bu dediğim tehlikeli bir durum. Ev yangınlarına kadar yolu var. Sorumluluk almıyorum.

akıllıvelet

80+ Bronze
@Furkan Karagülle 'nin dediği gibi tornavidaya elin alışıksa oraya flash tutup kilidi attırabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

akıllıvelet

80+ Bronze
mikrodalganın markası?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
bence ailen gelirken namaz kıldıgını görsün onlar seni o şekilde gördükten sonra dinimizin şiddeti kınadıgını filan söyle yırtarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
bence ailen gelirken namaz kıldıgını görsün onlar seni o şekilde gördükten sonra dinimizin şiddeti kınadıgını filan söyle yırtarsın
QĞİPWOLFĞPQWKEFPOLQWJKEFOPWQJOPRF

Top Bottom