Neler Yeni

Galiba şizofren oluyorum yardım edin nolur şaka yapmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
miraç
bu gün 3 tane dğişik rüya gördüm okulda

1. rüya

tuvaletteyiz ve 2 arkadaşım var ve ben onların yanındayım ama ordaki ben kendi gözümden göremiyorum sanki bi kamera gibi onları uzaktan izliyorum izlediğim kişiler 2 arkadaşım ve benim bedenim

2.rüya
uykuya dalmadığım halde rüyalar görüyorum diceksinizki nerden biliyon uyumadığını sınıfta uyurken herkesin sesini duyabiliyorum fakat bişeler görüyom bilinçaltımda genelliklede ya etrafta geziyor oluyorum ya da LOL oluyorum rüyamda

3.rüya

üst bir rütbeye sahip askerim ve savaştayız düşmanların üst rütbe adamını yakalıyoruz ve konuşturmak için ben görevlendiriliyorum her yalan söylediğinde adamın kulak,parmak,dil iyi falan kesiyor yada vücüdünda kesiklikler açıyorum

iyice piskopatlaştığımı düşünüyorum nolur yardım edin yoksa babam deliriceğimi düşündüğü için bilgisayarımı ve internete yasak getiricek ve bu benim isticeğim en son şeydir

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne biliyim belki sizde yaşamışsınızdır düzeltebilicek yçntemler biliyosunuzdur falan diye yazdım

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ege Y.

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam buradan teşhis koymak imkansız. Uzman birinden destek alın. Depersonalizasyon ve derealizasyon isimli hastalıkları da bir araştırın derim.

Erdem123

80+ Bronze
genelde 3-4 gibi yatıp 8de kalkıyom geri kalan gün içindede okulda uyuyom
git günde 8 saat uyu bişeyin kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. rüya

tuvaletteyiz ve 2 arkadaşım var ve ben onların yanındayım ama ordaki ben kendi gözümden göremiyorum sanki bi kamera gibi onları uzaktan izliyorum izlediğim kişiler 2 arkadaşım ve benim bedenim

2.rüya
uykuya dalmadığım halde rüyalar görüyorum diceksinizki nerden biliyon uyumadığını sınıfta uyurken herkesin sesini duyabiliyorum fakat bişeler görüyom bilinçaltımda genelliklede ya etrafta geziyor oluyorum ya da LOL oluyorum rüyamda

3.rüya

üst bir rütbeye sahip askerim ve savaştayız düşmanların üst rütbe adamını yakalıyoruz ve konuşturmak için ben görevlendiriliyorum her yalan söylediğinde adamın kulak,parmak,dil iyi falan kesiyor yada vücüdünda kesiklikler açıyorum

iyice piskopatlaştığımı düşünüyorum nolur yardım edin yoksa babam deliriceğimi düşündüğü için bilgisayarımı ve internete yasak getiricek ve bu benim isticeğim en son şeydir
2 bölüm kurtlar vadisi izlemişsin ne delirmesi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu

1. rüya

2.rüya

3.rüya

1 ve 2 bendede var Boşver insan neye inanırsa odur bunların çpğu bilinç altı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom