oguzkral22
80+
- Reaksiyon skoru
- 216
brick ne
Yazılım atılırken kitleniyor kullanılamaz hale geliyor iştebrick ne
Aliexpressten %50 kampanyası ile 30 tane gateron v2 yellow alacağım birkaç tuşu değiştiririz artıkskyloong epomakerın alt markası diye biliyorum ama yanlış olabilir. epomaker kaliteli bir marka olduğu için skyloongu seçerdim herhalde. ha ne kadar güzel olurlarsa olsun benim gönlüm hep akkonun aşırı tatlı klavyesinden geçiyor onu alacağım zaten ilerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam aslında size önerim brickli klavyeyi kurtarmanız olurdubazı yöntemler ile yazılım atılabiliyor kısa devre olmadıysa. tabi karışık mevzular
keşke önceden haberim olsaydı 1000tl vermemiş olurdun. biraz daha ekleyip akko veya epomaker alabilirdin en azından. apo maker biraz olmazdı o ayrı
![]()
kaça geliyor 30 switch hocamYazılım atılırken kitleniyor kullanılamaz hale geliyor işte
Aliexpressten %50 kampanyası ile 30 tane gateron v2 yellow alacağım birkaç tuşu değiştiririz artık![]()
170 tl vergi dahil çok iyi fiyat bencekaça geliyor 30 switch hocam
switch fiyatı mükemmelmiş hocam custom klavye bile yapılabilir aslında ama biraz daha pahalıya gelir mizarda sizin işinizi görür gibi ama şikayeti olanı görmedim. eğer hoşunuza giderse ben direk bunu öneririm çok tatlı klavye. https://www.amazon.com.tr/Akko-klav...d=1682550863&sprefix=akko,aps,191&sr=8-5&th=1170 TL vergi dahil çok iyi fiyat bence
Elimdeki OUTEMUnun tanesini 5 liradan satsam 130 TL'ye geliyor zaten
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey de yapasım var ama gamakay mı beklesem diyorum ya. Pudding keycapler ve komple v2 bana bi sıcak gelmiyor değil
Alıntıyı görüntüle
Benim aklımda şu var aslında. Mizar'ı aldığımda tüm switchlerini Red ile değiştirip sadece WASD gibi tuşları Yellow V2 ile değiştireceğim aldığım kaycapsleri de şekilde kullanacağımswitch fiyatı mükemmelmiş hocam custom klavye bile yapılabilir aslında ama biraz daha pahalıya gelir mizarda sizin işinizi görür gibi ama şikayeti olanı görmedim. eğer hoşunuza giderse ben direk bunu öneririm çok tatlı klavye. https://www.amazon.com.tr/Akko-klavyesi-kapanabilir-önleyici-programlanabilir/dp/B09QXDQKR6/ref=sr_1_5?crid=1FB2KNZPF6M4R&keywords=akko+klavye&qid=1682550863&sprefix=akko,aps,191&sr=8-5&th=1
bence de öyle yapın birde valorant cs lol falan oynuyorsanız onların kullanıldığı tuşları da yellow yapabilirsiniz. valorant c x lol q w e r ws gibi.Benim aklımda şu var aslında. Mizar'ı aldığımda tüm switchlerini Red ile değiştirip sadece WASD gibi tuşları Yellow V2 ile değiştireceğim aldığım kaycapsleri de şekilde kullanacağım
Bu çok güzelmiş ya baya hoşuma gitti FN tuşu olanı pahalıymış ama.switch fiyatı mükemmelmiş hocam custom klavye bile yapılabilir aslında ama biraz daha pahalıya gelir mizarda sizin işinizi görür gibi ama şikayeti olanı görmedim. eğer hoşunuza giderse ben direk bunu öneririm çok tatlı klavye. https://www.amazon.com.tr/Akko-klavyesi-kapanabilir-önleyici-programlanabilir/dp/B09QXDQKR6/ref=sr_1_5?crid=1FB2KNZPF6M4R&keywords=akko+klavye&qid=1682550863&sprefix=akko,aps,191&sr=8-5&th=1
AKKO 3087 world tour tokyo buBu çok güzelmiş ya baya hoşuma gitti FN tuşu olanı pahalıymış ama.
Bu şekilde olanını bulamadım hocam siz biliyor musunuz hangisi?
Tr getirme şansımız varmı bu modeliAKKO 3087 world tour tokyo bu
Amazonda vardı geçen. Hala vardır diye düşünüyorum. Bunun 60% modeli de geçen indirimdeydi hatta 3068b plus.Tr getirme şansımız varmı bu modeli