Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Gamakay MK61 %60 Mekanik Klavye 1050 TL!🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
Sarı veya Kahverengi öneririm hocam. Benzerler zaten ses olarak. Sarı kahverengiye göre biraz daha tiz denilebilir sadece.
Bunlar gateron mekanik switch bu klavyede gateron optik switchler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sarı veya Kahverengi öneririm hocam. Benzerler zaten ses olarak. Sarı kahverengiye göre biraz daha tiz denilebilir sadece.

Optik switch ve mekanik switch birbirinden farklı şeyler

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
Benim bildigim cok bir ses farki yok aralarinda o yuzden bu videoyu atmistim. Ama yellowa bakmadim, yellowda var mi ses farki?
Ses farkı tabii ki var çünkü içlerinde ki yay, basım kuvveti, malzeme kalitesi ve parça farkı var. Daha önce optik switch kullandım. Elimde var isteyen olursa Beyaz, Mavi, Siyah, Turuncu, kahverengi ve Kırmızı switchlerin örneklerini atabilirim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ses farkı tabii ki var çünkü içlerinde ki yay, basım kuvveti, malzeme kalitesi ve parça farkı var. Daha önce optik switch kullandım. Elimde var isteyen olursa Beyaz, Mavi, Siyah, Turuncu, kahverengi ve Kırmızı switchlerin örneklerini atabilirim
Hem gateron mechanical hem gateron optical ses testini yapip youtube'a yuklersen hem oyle bir icerik yok sanirim youtubeda, guzel olur hocam. Bizde bilgilenmis oluruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
Hem gateron mechanical hem gateron optical ses testini yapip youtube'a yuklersen hem oyle bir icerik yok sanirim youtubeda, guzel olur hocam. Bizde bilgilenmis oluruz.
Elimde Mekanik olarak sadece kırımızı var ama optik olarak
Kırımızı Turuncu siyah beyaz mavi kahverengi var

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Ömer Murat KARACA

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yukarida ki keycapler Hyekit PBT'lere benziyor onlardan mi hocam? Arkadasa Cat b*tch modeline bakiyorduk oysa hissiyati nasil?

Redleri karsilastirsaniz guzel olabilir. Bir forum rehberinde falan.

Bu arada konuya yeni kullanicilar olan indirim kuponunu ekledim 991 TL'ye geliyor oyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
Yukarida ki keycapler Hyekit PBT'lere benziyor onlardan mi hocam? Arkadasa Cat b*tch modeline bakiyorduk oysa hissiyati nasil?

Redleri karsilastirsaniz guzel olabilir. Bir forum rehberinde falan.

Bu arada konuya yeni kullanicilar olan indirim kuponunu ekledim 991 TL'ye geliyor oyle.
Honey milk pbt diye geçiyor tus hissiyatı cok tatli yumusak basım da ses tok geliyor ama klavyeyi modlamak lazim mekanik ve optik switchlerle ilgili meraklılar için bir rehber oluşturabilirim, kırmızılar ses farkını müsait olduğumda atabilirim ama fark var aralarinda haberiniz olsun

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
1-Yanında puding keycapsler geliyor mu?
2-Kargo kaç günde gelir?
3-Ekstra vergi çıkar mı?
4-hyper x alloy origins 60 mı, bu mu?
5-hangi switchi önerirsiniz? (kırmızı her zaman iyidir diye düşünüyorum)
gıdıp magazada swıtch denemenı onerırımçMavı cok seslı ama hıssıyatı en ıyısı bence,red yumusak hisli daha sessiz,brown basimi rede gore biraz daha guc gerektiriyor ben brownu sevmemistim red kullaniyorum.Ha sunu soyliyeyim gaterin optik red switch de cok sessiz degil mavi gibi cit cit rahatsiz edici sesi yok ama sessizlik gerektiren ortamda kullanilmaz yine de

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kürşat Metin Öztürk
Alıp kullanırım diyorsaniz cok güzel klavye ama ben modlarım bu klavyeyi farklı Switch takarim diyorsaniz bu klavye onun için uygun değil.
Mekanik switchler iğneli hepimizin bildiği switchler. Basit olarak anlatmak gerekirse siz tuşa bastığınızda devre kartında + ve - birbirini tamamlar. Optik switchlerde ise devre kartında switchin girdiği kısmin sağında ve solunda lazer sensörler var. Siz tuşa her bastığınızda switchin içinden bir parça aşağı iner ve lazer sensörlerin biriyle keşimesini engeller Böylece devre tamamlanır. Optik switch üreten bir kaç marka var bunlardan en ulaşılabiliri gateron 60-70 tanesi 500 tl civarinda. Diğer Mekanik switchler pin sayısına göre ayrılır 5 pin 3 pin diye bunlarda çeşit daha fazla. Algılama olarak kağıt üstünde optikler daha hızlı ama aralarinda ki farklı anlamak çok zor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
gıdıp magazada swıtch denemenı onerırımçMavı cok seslı ama hıssıyatı en ıyısı bence,red yumusak hisli daha sessiz,brown basimi rede gore biraz daha guc gerektiriyor ben brownu sevmemistim red kullaniyorum.Ha sunu soyliyeyim gaterin optik red switch de cok sessiz degil mavi gibi cit cit rahatsiz edici sesi yok ama sessizlik gerektiren ortamda kullanilmaz yine de
Mavi kırmızı kahverengi gibi birçok switchi test ettim. Hatta 6 ay kadar blue switch kullandım. aile evinde olduğum için pişman olmuştum, hemen sattım. Şimdi Razer cynosa v2 var. Depremzedeyim, evimiz hallolsun bu klavyenin sarı switchini yada kahverengi switchini alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,823
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom