Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
Beyaz renk hotswap Gateron red sw var. 1000 tl ye bırakırım.
Bendede kemove snowfox var bende Lubelamak istiyorum lakin nerden temin edeceğimi bilemiyorum. Dediğiniz gibi araştırdım 3-5 ürün var ve yorumları çok kötü farklı bir yerden önerebilir misiniz ?Adres guncelleme hakkinda bilgim yok hocam malesef.
Klavye icin lubricant veya lubricant for keyboard yazip amazon gibi sitelerde bulabilirsiniz hocam.
Şimdi de brown güzel gelmeye başladı. Xd
Bendede kemove snowfox var bende Lubelamak istiyorum lakin nerden temin edeceğimi bilemiyorum. Dediğiniz gibi araştırdım 3-5 ürün var ve yorumları çok kötü farklı bir yerden önerebilir misiniz ?
lube lar 300tl falan ve cok uğraştırıcı onun yerıne bu ışı yapan ınsanlar veya fırmalar var onlara sor bence kdacables yada matfıx falan yapıyodur belkıBendede kemove snowfox var bende Lubelamak istiyorum lakin nerden temin edeceğimi bilemiyorum. Dediğiniz gibi araştırdım 3-5 ürün var ve yorumları çok kötü farklı bir yerden önerebilir misiniz ?
Onlarinda kullandigi lubelara bakmak lazim gozunun onunde yapmalari gerek oyle dandirik lube kullanilarsa klavye mekaniklikten bile cikabilir cunku.lube lar 300tl falan ve cok uğraştırıcı onun yerıne bu ışı yapan ınsanlar veya fırmalar var onlara sor bence kdacables yada matfıx falan yapıyodur belkı
Tamamda onlar ne kadar istiyor Allah bilir bu iş içinlube lar 300tl falan ve cok uğraştırıcı onun yerıne bu ışı yapan ınsanlar veya fırmalar var onlara sor bence kdacables yada matfıx falan yapıyodur belkı
Türkiyeye yollamıyormuş hocam
Bunu onerebilirim hocam.
ben en son gordugumde 95tl yapıyodu 40tl de kargo odersınTamamda onlar ne kadar istiyor Allah bilir bu iş için
Mesaj otomatik birleştirildi:
guzelYellow switchler nasıldır
Lube bulmak zor ya turkiyede valla. Amazonda falan birkac tane var ama onlarda cogu cokta bilinmeyen urunler.Tamamda onlar ne kadar istiyor Allah bilir bu iş için
Mesaj otomatik birleştirildi: