🔥İndirim 🔥🔥Gamakay MK61 %60 Mekanik Klavye 1050 TL!🔥🔥

mızar alırım bhen olsam bunu yerıne

Adres guncelleme hakkinda bilgim yok hocam malesef.

Klavye icin lubricant veya lubricant for keyboard yazip amazon gibi sitelerde bulabilirsiniz hocam.
Bendede kemove snowfox var bende Lubelamak istiyorum lakin nerden temin edeceğimi bilemiyorum. Dediğiniz gibi araştırdım 3-5 ürün var ve yorumları çok kötü farklı bir yerden önerebilir misiniz ?

alasım geldi evde 3 klavye olacak alırsam ama kendini zor tutuyorum d:

Bendede kemove snowfox var bende Lubelamak istiyorum lakin nerden temin edeceğimi bilemiyorum. Dediğiniz gibi araştırdım 3-5 ürün var ve yorumları çok kötü farklı bir yerden önerebilir misiniz ?
lube lar 300tl falan ve cok uğraştırıcı onun yerıne bu ışı yapan ınsanlar veya fırmalar var onlara sor bence kdacables yada matfıx falan yapıyodur belkı

lube lar 300tl falan ve cok uğraştırıcı onun yerıne bu ışı yapan ınsanlar veya fırmalar var onlara sor bence kdacables yada matfıx falan yapıyodur belkı
Onlarinda kullandigi lubelara bakmak lazim gozunun onunde yapmalari gerek oyle dandirik lube kullanilarsa klavye mekaniklikten bile cikabilir cunku.

kahverengi switch siyahını almayı düşünüyorum iade parası yetişse keşke indirim bitmeden hiç yüzde 60 kullanmadım en kötü aldığım fiyattan satarım

Tamamda onlar ne kadar istiyor Allah bilir bu iş için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyeye yollamıyormuş hocam :D
Lube bulmak zor ya turkiyede valla. Amazonda falan birkac tane var ama onlarda cogu cokta bilinmeyen urunler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu urun var amazonda ama pahali bu da simdi.

Geri