Neler Yeni

Gamakay MK61 brown switch yay sesi

Klavye bu sabah elime ulaştı. Pudding keycapleri, RGB aydınlatması ve brown switchin basım hissi tek kelimeyle muazzam. Bir tek sorun var o da yay sesi. Normal bastığınızda pek belli olmuyor lakin CS:GO oynarken tuşlara yavaş yavaş dokunduğumda ses cidden rahatsız ediyor. Bu ses normal bir şey mi? Zamanla geçer mi? Brown switch klavyelerde görülen bir durum mu yoksa şansıma böyle bir klavye mi geldi? Son olarak ise lube yapmak gibi bir çözüm yolu var mı? Sorularım bu şekilde. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

ege göçmen

80+ Bronze
Klavye bu sabah elime ulaştı. Pudding keycapleri, RGB aydınlatması ve brown switchin basım hissi tek kelimeyle muazzam. Bir tek sorun var o da yay sesi. Normal bastığınızda pek belli olmuyor lakin CS:GO oynarken tuşlara yavaş yavaş dokunduğumda ses cidden rahatsız ediyor. Bu ses normal bir şey mi? Zamanla geçer mi? Brown switch klavyelerde görülen bir durum mu yoksa şansıma böyle bir klavye mi geldi? Son olarak ise lube yapmak gibi bir çözüm yolu var mı? Sorularım bu şekilde. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Maalesef fp klavyelerde oluyor

Benimkindede var kulaklığı çıkarınca duyuyorum takınca duyulmuyor

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
700tl ve üzeri chery swiçli klavyelerde olmuyor öbür türlü diğer swiçlerde var ucuz mekanik klavyelerde

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Gateron Switch kullanan Anne 2 Pro’da böyle bir problem yok. Bu klavye de Gateron Switch kullanıyor.

Son düzenleme:

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yalnız internetteki yellow switch veya içindeki blue switchlerde böyle bir sorun yok. Brown switch e özel bir şey mi?
Dediğim gibi bu fiyatlarda normal sizin klavye ye yada swiç ile alakalı değil

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye Gateron Switch kullanıyor. Bu switchi yerinden söküp tıkladığımda yay sesi oluyor. Tabii ki de switchle alakalı.

Son düzenleme:

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Yalnız internetteki yellow switch veya içindeki blue switchlerde böyle bir sorun yok. Brown switch e özel bir şey mi?
knk lube bulabilirsen lubela ses gelmez benim brownların yarısında var yarısında uok çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yo va ben kullanıyorum var ama yay sesi mi emin değilim çünkü sanki alttaki plate bir şey vuruyor gibi

knk lube bulabilirsen lubela ses gelmez benim brownların yarısında var yarısında uok çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yo va ben kullanıyorum var ama yay sesi mi emin değilim çünkü sanki alttaki plate bir şey vuruyor gibi
Tam yay sesi gibi de değil. Nasıl bir şey anlamadım. Bazı tuşlarda azaldı sanırım.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Top Bottom