Ben denek miyim lan@TECHNO sen bi denesene sende de oluyo mu?
La başka kimde var mk61Ben denek miyim lan
Kimsede di miLa başka kimde var mk61
Kabul etmek zorundalar. Zaten iade diye bir seçenek te var. Kargo parasını ben ödemeyeceksem değişim isteyeceğim.herkeste olmak zorunlu değil bu masraflı olacaktır ki kabul etmezler bence
foam mode bekliyorumKimsede di miazicik var bu arada yakindan dinleyince duyuluyor
O ne?foam mode bekliyorum![]()
siz bilirsiniz fp ürünlerde illaha olacaktır eğer iade edecekseniz bwkb1 öneririm yeni klavye olarakKabul etmek zorundalar. Zaten iade diye bir seçenek te var. Kargo parasını ben ödemeyeceksem değişim isteyeceğim.
Bende de yakınlaşmayınca pek belli olmuyor. Geceleri ise sessiz ortamda kulaklık yokken rahatsız ediyor. Brown switchlerde görülen bir durumsa geçmesini beklemek tek çare sanırım.Kimsede di miazicik var bu arada yakindan dinleyince duyuluyor
ğcbnin altına köpük gibi bişey koyacaksınO ne?
Dediğiniz gibi FP bir ürün lakin üst klavyelerde kullanılan Gateron Switch kullanılmış. En iyi switch markalarından biri. Bu switchte de sorun yaşayacaksam hangi switch bir klavye alayım?siz bilirsiniz fp ürünlerde illaha olacaktır eğer iade edecekseniz bwkb1 öneririm yeni klavye olarak