Alexsandro
80+
Merhaba arkadaşlar GamaKay MK61 klavyede optik yellow Switch V2 diye bir seçenek var şunu sormak istiyorum optik yellow Switch vs optik yellow Switch V2 arasındaki fark nedir?
V2 daha sessiz.Merhaba arkadaşlar GamaKay MK61 klavyede optik yellow Switch V2 diye bir seçenek var şunu sormak istiyorum optik yellow Switch vs optik yellow Switch V2 arasındaki fark nedir?
konu ile alakasız ama ben yellow v2 alıcaktım 670 lira yazıyor nasıl en ucuz şekilde alırımV2 daha sessiz.
Kral geri kalan özellikler aynı değil mi mesela optik yellow switch v1 1.1 mm aktif oluyor ve 35 cn aktif oluyor buda aynı mı acaba ?V2 daha sessiz.
Kupon kodu oluyor.konu ile alakasız ama ben yellow v2 alıcaktım 670 lira yazıyor nasıl en ucuz şekilde alırım
Çok çoğunluk ile aynılar, bir de V2 daha yeni diye biliyorum.Kral geri kalan özellikler aynı değil mi mesela optik yellow switch v1 1.1 mm aktif oluyor ve 35 cn aktif oluyor buda aynı mı acaba ?
Hocam peki bu v2 optik switch bilgileri nerde yazıyor nerden ulaşabilirim bilginiz var mıKupon kodu oluyor.
İnceleme videolarının altında var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok çoğunluk ile aynılar, bir de V2 daha yeni diye biliyorum.
birde v2 mi daha hızlı yoksa v1 hocam ?V2 daha sessiz.
V2Hocam peki bu v2 optik switch bilgileri nerde yazıyor nerden ulaşabilirim bilginiz var mı
birde v2 mi daha hızlı yoksa v1 hocam ?
Hocam peki bu v2 optik switch bilgileri nerde yazıyor nerden ulaşabilirim bilginiz var mı
Hocam v2 daha az basma dediniz v1 basma 35 cn 1.1 mm bu v2 kaç biliyor musunuz ?Kupon kodu oluyor.
İnceleme videolarının altında var.
Çok çoğunluk ile aynılar, bir de V2 daha yeni diye biliyorum.
Orasını bilmiyorum, incelemeler de öyle söylüyorlardı.Hocam v2 daha az basma dediniz v1 basma 35 cn 1.1 mm bu v2 kaç biliyor musunuz ?
teşekkür ederimOrasını bilmiyorum, incelemeler de öyle söylüyorlardı.