palit iyiidr de. ssd siz kullanmayın benceAlıntıyı görüntüle
Bu sisteme sizce Palit marka iyi olur mu? Palit rtx 2060 sizce nasıldır biraz çekirdek hızı az diğerlerinden 350 gibi az ama sizce aynı fps verir mi?
bence önceliğin ssd olsun bu arada abdullah abinin son videosunu izlemedin herhalde palit 10 numara markaAlıntıyı görüntüle
Bu sisteme sizce Palit marka iyi olur mu? Palit rtx 2060 sizce nasıldır biraz çekirdek hızı az diğerlerinden 350 gibi az ama sizce aynı fps verir mi?
Sonuna kadar haklısın. Hız kesinlikle önemli değil. Kanka HDD'ler tarih oldu artık. Sadece arşiv depolama için kullanılması tavsiye edebilirim. HDD'ye oyun yüklemeye bile karşıyım ben.SSD olursa hem fiyat artar hem de depolama azalır.
Sizce çekirdek hız farkı bir fps farkı yaratır mı 3-4 fps manyağı değilim daha fazlası olmaz değil mi?bence önceliğin SSD olsun bu arada abdullah abinin son videosunu izlemedin herhalde palit 10 numara marka
Peki SSD sadece 120gb olarak harici alsam olur mu? 120gb çok verememBen palit 1660 Super kullanıyorum. 2 fanlı , fanları gerçekten çok sessiz ve %100 yük altında 1 saat sonunda maks 71 derece gördüm. VRam olarak da micron kullanılıyor ki piyasadaki Samsung ile birlikte açık ara en güçlü vramler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuna kadar haklısın. Hız kesinlikle önemli değil. Kanka HDD'ler tarih oldu artık. Sadece arşiv depolama için kullanılması tavsiye edebilirim. HDD'ye oyun yüklemeye bile karşıyım ben.
tabiki yaratır ama manyak değilsen çok bi önemi olmaz o fps inSizce çekirdek hız farkı bir fps farkı yaratır mı 3-4 fps manyağı değilim daha fazlası olmaz değil mi?
Peki SSD sadece 120gb olarak harici alsam olur mu? 120gb çok veremem
Bütçe kısıtlıysa pek bir şey diyemem , en azından Windows için bi 120gb alın.Sizce çekirdek hız farkı bir fps farkı yaratır mı 3-4 fps manyağı değilim daha fazlası olmaz değil mi?
Peki SSD sadece 120gb olarak harici alsam olur mu? 120gb çok veremem
psu suna güven olurmu bilmem ben aldım içim çokta rahat değil yani bir sıkıntı çıkardımı çıkartmadı ama biraz pişmanlık var ama sistem hoş.Alıntıyı görüntüle