Neler Yeni

GAME GARAJ dan PC alanlar deneyiminiz nasıl dı

echoes

80+ Bronze
Halledersin ben ettim valla ya bıktım beklemekten 4-5 senedir PC istiyordum iyi kötü oldu hiç yoktan iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör aldım MSI g24c4 bugün geldi sıra kasa da :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın :) ne aldınız acaba paylaşmaniz mümkün mü? Windows kurma gibi konularda ben de son derece deneyimsiz ve bilgisizim, ileride bir gün kasa aldığımda bu konuları nasıl hallederim diye kara kara düşünüyorum :( driver güncelleme, format atma... O kadar korkutuyor ki bunlar beni.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
Hayırlı olsun güle güle kullanın :) ne aldınız acaba paylaşmaniz mümkün mü? Windows kurma gibi konularda ben de son derece deneyimsiz ve bilgisizim, ileride bir gün kasa aldığımda bu konuları nasıl hallederim diye kara kara düşünüyorum :( driver güncelleme, format atma... O kadar korkutuyor ki bunlar beni.
Zor değil bende çok korkuyordum sistem daha gelmedi hazırlanıyor YouTube bir sürü video var anlamazsanız da foruma yazarsınız yardımcı oluyor lar

Sistem bu ben 16 GB ram 500 GB SSD yaptım fiyat da 8.351 oldu

echoes

80+ Bronze
Zor değil bende çok korkuyordum sistem daha gelmedi hazırlanıyor YouTube bir sürü video var anlamazsanız da foruma yazarsınız yardımcı oluyor lar
Anlasam dahi yaparken bir şeyi yanlış yaparım, performans anlamında bir şeyini eksik yaparım ve olmasi gerekenden başka bir şey yapmış olurum diye çok korkuyorum. Bir bilenle yapma şansım olsa keşke :/

[QUOTE="YunusEmre/07, post: 477501...üle kullanın tekrar.[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]

Sistem bu ben 16 GB ram 500 GB SSD yaptım fiyat da 8.351 oldu
Hoş görünüyor güle güle kullanın tekrar.

Son düzenleme:

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
Anlasam dahi yaparken bir şeyi yanlış yaparım, performans anlamında bir şeyini eksik yaparım ve olmasi gerekenden başka bir şey yapmış olurum diye çok korkuyorum. Bir bilenle yapma şansım olsa keşke :/

Bende de aynı düşünceler oluyor keşke her şey hazır olsa düğmeye basıp oyunları yüklesek ama kolay merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Halledersin ben ettim valla ya bıktım beklemekten 4-5 senedir PC istiyordum iyi kötü oldu hiç yoktan iyidir

Monitör aldım MSI g24c4 bugün geldi sıra kasa da :)
iyi hadi hayırlı olsun bende bugun yon verecegim king-6ya göre

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İmzamda ki sistemi 1 sene önce oradan aldım gayet iyi herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
Arkadaşlar bütçem en fazla o sisteme yetti kötü değil demi moralim bozulsun istemiyorum sizce nasıl

Top Bottom