Game Garaj güvenilirdir. Alacağın sistemi konu açarak yorumlarımızı alabilirsin.Herkese merhaba ben game garajdan hazır sistem almayı düşünüyorum ama youtubda ve bazı sitelerde mavi ekran sorunu veya hatalı parça olduğu yazıyo game garaja güvenebilirmiyim yoksa önerdiğiniz başka bi site varmı?
güvenilir.öneri olarak vatan itopya ve gaminggen tercih edebilirsiniz tabi biraz fiyatlara bağlı istediğiniz bilgisayar nerde iyi fiyattaysa ordan alın hepsinin şubesi var ordan da alabilirsiniz.Herkese merhaba ben game garajdan hazır sistem almayı düşünüyorum ama youtubda ve bazı sitelerde mavi ekran sorunu veya hatalı parça olduğu yazıyo game garaja güvenebilirmiyim yoksa önerdiğiniz başka bi site varmı?
Güvenilir ama kendi etiketi olan ürünleri kesinlikle alma birde ararsan sorumsuz davranıyorlar mail daha geçerli.Herkese merhaba ben game garajdan hazır sistem almayı düşünüyorum ama youtubda ve bazı sitelerde mavi ekran sorunu veya hatalı parça olduğu yazıyo game garaja güvenebilirmiyim yoksa önerdiğiniz başka bi site varmı?
İ5 13400fGame Garaj güvenilirdir. Alacağın sistemi konu açarak yorumlarımızı alabilirsin.