Mertcetinkaya06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
Alışveris yapan varmı arkadaşlar
Hazır sistem siparişi vereceğim
forumda alışveriş yapan çoğu kişi var şuana kadar hepsi memnun müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgililer kargo sürecide iyi ortalama 3 4 günde getiriyorlarAlışveris yapan varmı arkadaşlar
Vatandan alacaktim baktım yüzü astarini geçiyor iyi bi sistem aliyim dedimforumda alışveriş yapan çoğu kişi var şuana kadar hepsi memnun müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgililer kargo sürecide iyi ortalama 3 4 günde getiriyorlar
Buyr kardesim
vatandan uzak dur bu arada arkadaşın etiketlediği isim game garajdan sistem alan birisiVatandan alacaktim baktım yüzü astarini geçiyor iyi bi sistem aliyim dedim
Evet bende dedim game garajdan alan bi arkadaş varsa memnunsa az bir para vermeyecem sonuçta teşekkürler yorumun içinvatandan uzak dur bu arada arkadaşın etiketlediği isim game garajdan sistem alan birisi
vatan çok kazıktır tavsiye etmem
ne demek her zamanEvet bende dedim game garajdan alan bi arkadaş varsa memnunsa az bir para vermeyecem sonuçta teşekkürler yorumun için
Valla alan arkadaşlar gelsin ona göre alacam artık sıkldım arastirmaktanForumdan aldığım geri bildirimler sayesinde bende sistem alacağım, işlerini gayet düzgün yapıyorlar.
Ben bir alan arkadaş ile konuşmuştum, yazdıklarının aynısını özelden atabilirim size.Valla alan arkadaşlar gelsin ona göre alacam artık sıkldım arastirmaktan
Çok teşekkür hocamBen bir alan arkadaş ile konuşmuştum, yazdıklarının aynısını özelden atabilirim size.