hayırlı olsun knk sende benim gibi aynı sistemi aldın çok frum açtın inşallah bir kere gelsin hatasız düzgün gelsin uğraşma daha9 yıllık pcmi degistirdim
3 aydır para biriktiriyordum dayım ve anneannem çok fazla destek oldular.
5 aydir da PC arastirmasindaydim.
aldigim pcde eksik ve kotu olan parca varmi
ssd olarak wd green 240 gb aldım 198 TL'ye
teşekkür ederim.Sistem evimde ama ben şehir dışındayım.Babama kurduruyorum windowsu.hayırlı olsun knk sende benim gibi aynı sistemi aldın çok frum açtın inşallah bir kere gelsin hatasız düzgün gelsin uğraşma daha
bendebabamın arkadaşına kurdurmuştum üşndim başında beklemeyeteşekkür ederim.Sistem evimde ama ben şehir dışındayım.Babama kurduruyorum windowsu.
t6 ultra daha iyidir benceGamepower windrunner al
Hayırlı olsun.Denizlide oturuyorum.3 günde geldi.Hızlı ve ilgililer
Ben yan bilgisayırmda 3600 ile kullanıyorum 70 geçmiyor geçerse bile 1-2 saniye hep 60 larda cs go da bidet6 ultra daha iyidir bence
Hayırlı olsun reis. Bolca fpsler senle olsun9 yıllık pcmi degistirdim
3 aydır para biriktiriyordum dayım ve anneannem çok fazla destek oldular.
5 aydir da PC arastirmasindaydim.
aldigim pcde eksik ve kotu olan parca varmi
ssd olarak wd green 240 gb aldım 198 TL'ye
t6 ultra da öyle ydi galibaBen yan bilgisayırmda 3600 ile kullanıyorum 70 geçmiyor geçerse bile 1-2 saniye hep 60 larda cs go da bide
T6 ultra ile mi kullanıyorsun?Ben yan bilgisayırmda 3600 ile kullanıyorum 70 geçmiyor geçerse bile 1-2 saniye hep 60 larda cs go da bide
en fazla 3 günde gelirBende aldım şuan paketlendi olarak gözüküyor ne zaman kargoya verilir
teşekükür ederim.Hayırlı olsun reis. Bolca fpsler senle olsun![]()
Hayır gamepower windrunner bide yan bilgisayarım mesh değilT6 ultra ile mi kullanıyorsun?
t6 ultra da öyle ydi galiba