bende aldım o usbnin içinde ana kart ve ekran kartı driverları varicinden usb ciki ne vardir icinde suan sehir disindayim bakamiyorum babam bakiyo pcye
10 numara sistem valla hayırlı olsun.9 yıllık pcmi degistirdim
3 aydır para biriktiriyordum dayım ve anneannem çok fazla destek oldular.
5 aydir da PC arastirmasindaydim.
aldigim pcde eksik ve kotu olan parca varmi
ssd olarak wd green 240 gb aldım 198 TL'ye
Gamepower windrunner alteşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yakında alacağım.
Siparişi Ne Zaman Verdin Ben Dün 5an Verdim Saat 18.00 Da Bugun Sabah Saat 05.29 da kargoya vermişler ve nerde oturuoyrsun ona göre bende bana kaç günde gelecegini düşüneyim bende 3 yıldır paramı biriktiriyordum sonunda aldımPC....
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında itopyadan tercih edicektim fakat kargo süresi müşteri desteği va daha iyi olunca game garaj tercih ettim bence sizde tercih çünkü kaliteliler.
Hayırlı olsun.Denizlide oturuyorum.3 günde geldi.Hızlı ve ilgililerSiparişi Ne Zaman Verdin Ben Dün 5an Verdim Saat 18.00 Da Bugun Sabah Saat 05.29 da kargoya vermişler ve nerde oturuoyrsun ona göre bende bana kaç günde gelecegini düşüneyim bende 3 yıldır paramı biriktiriyordum sonunda aldım
teşekkürler bende denizlide oturuyorum gerzeledeHayırlı olsun.Denizlide oturuyorum.3 günde geldi.Hızlı ve ilgililer
Kusura bakmada kargoya verildikten 3 gün sonramı geldi ?Hayırlı olsun.Denizlide oturuyorum.3 günde geldi.Hızlı ve ilgililer