G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
M700 güzel mi bende almayi düşünüyorum
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum ssd ve rame güvenemedim o yüzden sana bunu önereyim:bilmiyorum ki hocam ben de sormak amaçlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Beyfendiiii6 @Fiery @LiL Nyks @Yasin Çelik @kAAnŞ
gerçekten güzel, hayırlı olsun.özelleştirmem fiyatına değer mi
teşekkürlergerçekten güzel, hayırlı olsun.
ram iyi de hocam o modeli biliyorum ssd ve ekran kartından emin değilim ekran kartının ısınıp ısınmayacağındanDostum ssd ve rame güvenemedim o yüzden sana bunu önereyim:
psuyu da high power 750w 80+bronze yap. Biraz aşıyor ama benim attığım daha garanti.Teknobiyotik X1.5 - AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz, RTX3060 12GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="500" src="https://www.youtube.com/embed/kyGAxu0-JwQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
ben olsam riske girmez parayı basıp sata da olsa samsung ssd alırdımözelleştirmem fiyatına değer mi
Ekran kartı iyi ısınmaz ssd de iyidir. Kullanan arkadaşlarımdan biliyorum dostum ben kullanılmayan şeyi önermemteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram iyi de hocam o modeli biliyorum ssd ve ekran kartından emin değilim ekran kartının ısınıp ısınmayacağından