Neler Yeni

Game Garaj Sistem

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
o kadar uzun sürede mi geliyör gerçi normal koronadan dolayı her site ortalam bu kadar günde getiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir peki iyi mi

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
sistem iyi mi peki dostlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Fiyat game garajda özelleştirmeler ile birlikte 5500 lira oldu dimi

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
evet

omergulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Güleç
sistem iyi mi peki dostlar
Bende 1 haftadır bu bilgisayarın peşindeyim RTX 2060 ve ssdsiz almayı düşünoyodum ama bu sabah standart fiyatı 4399 du şimdi 4599. Daha da artıcağını düşündüğüm için vazgeçtim beklicem 1-2 ay

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Game Garajdan bir sistem almayı planlıyorum fakat game garaj hakkında pek bir bilgim yok güvenilir mi gibi mesela montaj yapılıyor diyor fakat driver ve windows kurulumu yapılıyor mu bir diğer sıkıntım ise kullandıkları markaları pek bilmemem o yuzden sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bahsettiğim sistem şu
https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ ryzen 5 3500x 16 gb RAM gtx 1660 super güncellemerlini yaptım
https://www.itopya.com/cherry-supre...5-3500x-16gb-ddr4-480gb-SSD-geforce-espor-PC/ bu sistemi düşünüyordum fakat ekran kartında ısınma olduğunu gördüm o yüzden vazgeçtim olay bu
Knkacım daha yeni bu forumdan arkadaşım @DejavuTN sistem aldı seninki gibi 1.5 günde gelmiş incehesapta 1.5 ay bu arada sakın itopyadan alma bu aralar gereksiz ve aşşırı pahalı

Knk bunlar tanımıyor yoksa tanınıyor eski pclere bak hem biostar akaid

@crazyboy40 saolsun onun etiketiyle geldim. 4Mayıs öğlen 4.30 gibi sipariş ettim yanlış hatırlamıyosam 5Mayıs Sabah kargoya verildi Bugünsabah geldi. Yaklaşık 1.5-2 günde gönderiyolar.(Yani bana o sürede geldi) Şuanlık hiçbir sıkıntısı yok. Bütün parçaları doğru ve yerinde.(İşlemciye daha bakamadım monitör gelsin ona da bakacağım ama onunda doğru olduğundan hiç şüphem yok) Driver ve windows kurulumu konusuna gelirsek sana 2 video önereceğim full izle 25-30 dk içinde bütün olayı anlarsın.
Bu sistem alındıktan sonra tüm yapılması gerekenler

Bu da detaylı Windows10 kurulumu (İnternette satılan 20-25tl lik ISO kodları var onlarla orijinal yapabiliyosun bu arada)

Bu videoları izledikten sonra bu adımları uygularsan (2.videodaki windows kurulumunu Abdullah abinin windows kurulumunu anlattığı yerde yapıcaksın) çok basit bi şekilde tamamlarsın bu işlemleri.
Eğer sistemi almaya ciddi karar verdiysen şimdiden hayırlı olsun. :)

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
teşekkür ederim :)

monitör olarak ne önerirsin acaba veya sen ne aldın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Kk şuan Hepsiburada da Samsung 144hz Va panel monitör indirimde 1.3k

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
iyi midir iş görür mü

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Eğer benim gibi 1300tl maximum bütçen varsa veya o civardaysa Samsung'un 24" 144hz Curved monitörünü öneririm(ürün linkin paylaştım altta) Monitör 4ms fakat 4ms çok önemli bir olay değil zaten insan refleksi en iyi 200ms hızında ha 4ms olmuş ha 1ms ne farkeder? ama 144hz olması çok büyük bir artı bence. Fiyatına göre çok güzel bir monitör. Hemde Curved ve eğer kendi sitesinden alırsan ekstra Mount&Blade:Bannerlord veriyolar(Steam'de oyun 150tl).

Ürün linkleri:
https://shop.samsung.com/tr/24-inc-crg50-144hz-freesync-kavisli-va-gaming-monitor (Kendi sitesi)
alttakide hepsiburada da ki link (kargo günlerini bilmiyorum ama muhtemelen kendi sitesi daha hızlı getirecektir)
Bende kendi sitesinden bu monitorü aldım bu arada

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
teşekkür ederim bakayım

tek sıkıntım driver ve windows kurulumuydu eğer onları hallebilirsem almayı düşünüyorum çünkü beklemek pek bir fayda etmiyor fiyat hep yükseliyor

bu sistem ne kadar süre boyunca işimi görür(ultra takıntım yok)

Son düzenleme:

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
teşekkür ederim bakayım

tek sıkıntım driver ve windows kurulumuydu eğer onları hallebilirsem almayı düşünüyorum çünkü beklemek pek bir fayda etmiyor fiyat hep yükseliyor

bu sistem ne kadar süre boyunca işimi görür(ultra takıntım yok)

Şuan Cs: Go 'da en düşük ayarlarda 400-450 hatta 500 fps'e çıkanlar var (Dust2 Competitive[Rekabetçi]) sistemi daha çok zorlayan oyunlarda (Örn: Watch Dogs2, Gta V, Pubg, Fortnite vb.) en düşük ayarlarda yaklaşık 200leri zorluyor yanlış bilmiyosam hatta geçiyor da olabilir. Yaklaşık 5-6 yıl götüreceğini düşünüyorum. (ama 5-6 yıl sonraki oyunları ultrada oynamak imkansız,yüksekte oynamak zor olacak)

Top Bottom