Game garaj slayer2 7-3060

Amaç oyunsa bunu alabilirsin.
Bütçe artarsa

lenovo
lenovo ideaped görmekten migdem bulaniyor dunyanin en iyi bilgisayari olsa gene almam sanirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bundan daha iyisini alırsın bu fiyata.
Mesela oneride bulunabilir misiniz

lenovo

lenovo ideaped görmekten migdem bulaniyor dunyanin en iyi bilgisayari olsa gene almam sanirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela oneride bulunabilir misiniz

bunu al o zaman

Bu cihaz alinir mi ekran karti 115+25 yazmis fikriniz nedir
en güçlü 3060 içeriyor ve cihaz msi üretimi crosshair modeli bir çok incelemesi var ve 12. nesil bir cihaz tereddütsüz alırdım

alınmaz pahalı fason işçilik
Fason işçilik mi? Dalga mı geçiyorsunuz, bilip bilmeden yorum yapmak adet oldu galiba burada. Ürünü MSI yapıyor ve fiyatı MSI laptoplardan daha uygun. MSI da senin için fason sayılıyorsa bence teknoloji forumlarında çok takılma :)

Fason işçilik mi? Dalga mı geçiyorsunuz, bilip bilmeden yorum yapmak adet oldu galiba burada. Ürünü MSI yapıyor ve fiyatı MSI laptoplardan daha uygun. MSI da senin için fason sayılıyorsa bence teknoloji forumlarında çok takılma :)
Fason işcilik mi bunu atlamışım :) :) :) :) :) Dostum bilip bilmeden yorum yapmamanı öneririm. Ürün birebir MSI üretimi, crosshair modelinin aynısı ve şuan en güçlü 3060 modelini içeren cihazlardan biri.
MSI ın üretim fabrikasından game garaj logolu çıkan laptopları görmüş arkadaşlar. :) Sözlerine itimat edin, alanlarda bol akıl fikir diliyorum. :)

MSI ın üretim fabrikasından game garaj logolu çıkan laptopları görmüş arkadaşlar. :) Sözlerine itimat edin, alanlarda bol akıl fikir diliyorum. :)
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmana gerek yok bence, MSI'ın Crosshair modelini biraz incele sonra da Game Garaj Slayer serisini incele ve bu konuda çok yorum yapma istersen :)

Geri