Game garaj ve sorular

YUSUF5650

80+
Reaksiyon skoru
128
Merhaba arkadaşlar benim bütçem 4500 lira şuandaki en iyi fiyata aqarius 5an var bunu almak istiyorum fakat size sormak istediğim sorular var
1-)ilk başta 8 GB ram olarak alacağım sonra ek 8 takacağım bilgisayarda sorun çıkarır mı
2-)ryzen 5 af + 1660 anakarti biostar yerine asus kart yapacağım sizce mantikli mi ?
3-) psu su nasıl ben diğer konularda okudum ama çok anlamadım psu bir elektrik sorununda sıkıntı çıkarırmı

Merhaba arkadaşlar benim bütçem 4500 lira şuandaki en iyi fiyata aqarius 5an var bunu almak istiyorum fakat size sormak istediğim sorular var
1-)ilk başta 8 GB RAM olarak alacağım sonra ek 8 takacağım bilgisayarda sorun çıkarır mı
2-)ryzen 5 af + 1660 anakarti biostar yerine Asus kart yapacağım sizce mantikli mi ?
3-) PSU su nasıl ben diğer konularda okudum ama çok anlamadım PSU bir elektrik sorununda sıkıntı çıkarırmı
çıkmaz ama ben sunu demek istiyorum. Bilgisayarlar cok ses yapıyor bu 1 2. si senin için cok önemli değil ama ben amatör olarak e-sporcuyum pro olmam ıcın pc gerekıyor bende onlara yazdım engellediler :D

1 sorun cikmaz
2 butce varsa yapabilirsin
3 psu çok kotu degil kullanan kisiler memnun

1- Sorun olmaz
2- Anakart Biostar olarak borakıp ekran ksrtı 1660Super yapmanızı öneririm.
3- PSU çok iyi değil ama sorun çıkartacağını sanmıyorum.

PSU iyi bence asus yapmak yerine 1660s yapın

1-)ilk başta 8 GB RAM olarak alacağım sonra ek 8 takacağım bilgisayarda sorun çıkarır mı
2-)ryzen 5 af + 1660 anakarti biostar yerine Asus kart yapacağım sizce mantikli mi ?
3-) PSU su nasıl ben diğer konularda okudum ama çok anlamadım PSU bir elektrik sorununda sıkıntı çıkarırmı
1- Sorun değil

2- BİOSstar bios ekranı berbat asus almanı öneririm

3- AİGO markalı bir psu.

Geri