Neler Yeni

Game Garaj Yeni PC (CARBIDE 5A)

onr1818

80+ Bronze
Hayır 1600 ve 2600 için söyledim.
500w 80 bronze psu oldugu yazıyor kalitesi tartışılır tabi lakin bozuldugu noktada değiştirilir işlemci değiştirmekten madddi olarak çok daha kolay herşeyin getirisi ile beraber götürüsüde oluyor 150 lira fark ile çok daha iyi bir işlemci 2 katı bellek ve oldukça hızlı bir m2 ssd yi sunuyor psu zayıf noktası yapacak bir şey yok

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
500w 80 bronze PSU oldugu yazıyor kalitesi tartışılır tabi lakin bozuldugu noktada değiştirilir işlemci değiştirmekten madddi olarak çok daha kolay herşeyin getirisi ile beraber götürüsüde oluyor 150 lira fark ile çok daha iyi bir işlemci 2 katı bellek ve oldukça hızlı bir m2 ssd yi sunuyor PSU zayıf noktası yapacak bir şey yok
PSU sistemin en önemli parçasıdır haberin olsun.
Kalitesiz olup patladığı anda tüm sistem gider.

onr1818

80+ Bronze
PSU sistemin en önemli parçasıdır haberin olsun.
Kalitesiz olup patladığı anda tüm sistem gider.
kaç kere psu n bozuldu ? kaç defa tüm sistemin gitti ? benim başıma en az 10 kere geldi bu olay ve sadece 1 kez elektrik kesintisi sonucu intel anakartım yandı garantiden değiştirildi bu anakart epey eski üzerinde ethernet yuvası dahil bulunmayan DDR destekli p4 531 işlemci ile kullandıgım bir bilgisayar idi konuşma üslübunuzu ve boş hüküm kesmeyi düzeltmelisiniz 80 bronze sertifikasyonu olan bir psu inanılmaz kalitesiz olamaz gerekli sertifikasyon için yeterliligini kanıtlamak zorunda bilmiyorsanız boş boş konuşmayın herkese iyi forumlar bu size son mesajımdır blok

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
kaç kere PSU n bozuldu ? kaç defa tüm sistemin gitti ? benim başıma en az 10 kere geldi bu olay ve sadece 1 kez elektrik kesintisi sonucu intel anakartım yandı garantiden değiştirildi bu anakart epey eski üzerinde ethernet yuvası dahil bulunmayan DDR destekli p4 531 işlemci ile kullandıgım bir bilgisayar idi konuşma üslübunuzu ve boş hüküm kesmeyi düzeltmelisiniz 80 bronze sertifikasyonu olan bir PSU inanılmaz kalitesiz olamaz gerekli sertifikasyon için yeterliligini kanıtlamak zorunda bilmiyorsanız boş boş konuşmayın herkese iyi forumlar bu size son mesajımdır blok
:D.
Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum ve o sertfika sadece verimlilik ifade ediyor.
Onu almak da zaten o kadar kolay bir şey değil de neyse ben size ne desem siz önereceksiniz zaten önerin GeYmpAWıR PSU'yu emin olun çok kalitelidir yahu.
Benim sana demek istediğim her şey sertfika değil sertfika koruma sağlamıyor ve bunu bilmem için sistemimin yanması gerekmiyor.
Kalitesiz bir şey öneriyorsunuz ben de size kalitesiz olduğunu söyledim ama ne desem faydasız blok koymuşsunuz bile aşırı komiksiniz gerçekten.

Top Bottom