Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,121
Çarşamba günü vermiştim sanırım. Pazartesi gelmişti. Tam hatırlamıyorum.aga hangi gün verdin siparişi? ve kargoya ne zaman verdiler. söylermisin
Çarşamba günü vermiştim sanırım. Pazartesi gelmişti. Tam hatırlamıyorum.aga hangi gün verdin siparişi? ve kargoya ne zaman verdiler. söylermisin
ben eskişehirde oturyorum. yarın sabah versem gelirmi acaba seninki gibi? sen virüs döneminde mi verdn. ne kadar oldu yani vereliÇarşamba günü vermiştim sanırım. Pazartesi gelmişti. Tam hatırlamıyorum.
Ryzen 5 1600AF - GTX 1660'lıydı. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamadık. Kardeşim kullanıyor ben değil, o yüzden tam deneyimi aktaramam.özellikleri ne bide performansta sıkıntı varmı oyunlar vs?
Bana 5 gün sonra geldi, arada sokağa çıkma yasağı vs. vardı.ben eskişehirde oturyorum. yarın sabah versem gelirmi acaba seninki gibi? sen virüs döneminde mi verdn. ne kadar oldu yani vereli
hocam ist dışına 5 günde gelir merak etmeyin daha fazla sürerse arayın siteyi ama sanmam güvenilir sitedir alabilirsinizben eskişehirde oturyorum. yarın sabah versem gelirmi acaba seninki gibi? sen virüs döneminde mi verdn. ne kadar oldu yani vereli
aga kusra bakma yoruyorum seni. ama siparişi verdigin net taraihi hatırlıyormusunRyzen 5 1600AF - GTX 1660'lıydı. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamadık. Kardeşim kullanıyor ben değil, o yüzden tam deneyimi aktaramam.
Bana 5 gün sonra geldi, arada sokağa çıkma yasağı vs. vardı.
Yok yormuyorsun rica ederim. Tam hatırlamıyorum 1 veya 1.5 hafta oldu sanırım.aga kusra bakma yoruyorum seni. ama siparişi verdigin net taraihi hatırlıyormusun