Neler Yeni

GAME+ Geri Adım Atacak mı?

GAME+ Kullanıcıyı Dinleyecek Mi?

• Evet, fiyatlar iner.

Oylar: 13 20.0%
  • Hayır, fiyatlar inmez.

Oylar: 31 47.7%
  • İneyazacak.

Oylar: 5 7.7%
  • "Evelallah bizde geri vites olmaz"

Oylar: 16 24.6%

• Oy kullanan toplam üye
    65
  • Anket kapatıldı .

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Çıkmadan önce fiyatının 90 TL yapılması düşünülüyormuş sonrasında 75TL olmuş çok düşeceğini zannetmem güzel bir internetin varsa fiyat makul denebilir 75TL'ye RTX oyun oynuyorsun.
hocam bende 100mbps turkcell internetle 2 pingle oynuyorum ama geçen 50 mbps ile denedim ve berbattı kaliteli bir wifi 5 ile test ettim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
75 TL Game+
1080P doğru düzgün oyun oynamak için gerekli internet ortalama 80-150 TL arası. En düşük 80 diyelim.
Bunun bir de oyunu var tabii. Oyun başına da 150 TL diyelim.
Aylık sadece tek bir oyun oynarsan 305 TL'ye denk geliyor.

75 TL olacaksa yanında oyun kiralama paketi de olmalı. 75 TL pahalı maalesef.

Aslında Turkcell kampanya yaparak bu işi çözebilir atıyorum 50mbps bir internet 90TL ise Geforce Now ile 100TL yapsalar on numara olurdu

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Bu tip durumlarda herkes tek bir ağızdan aynı şeyi söylemesi gerekiyor.
1000 kişi satın alıp, 500 kişi protesto ediyorsa o fiyat değişmez. Tek bir ağız olmamız gerekiyor maalesef.
Kesinlikle haklısın, birileri gidip aldığında yine o kapasite dolacak yine firma kâr edecek. Arkadaşlarımız belki de farkında olmadan birnevi grev kırıcı olacaklar...
Çıkmadan önce fiyatının 90 TL yapılması düşünülüyormuş sonrasında 75TL olmuş çok düşeceğini zannetmem güzel bir internetin varsa fiyat makul denebilir 75TL'ye RTX oyun oynuyorsun.
Tabii yine hizmet tek başına değerlendirilince makul gelebilir ancak burda sorun bu ülkenin insanına hem eşitsizlik hem adaletsizlik yapılması. Birçok firma adaletli olmak adına veya kârı optimize etmek adına diyin tr için yerel fiyatlandırma yapıyor, yapmalı. Hadi diyelim bunu yapmıyorsa da bari herkesle aynı fiyatı versinler eşit olsun ama hayır tr için biçilen fiyat global versiyonun da 1.5 katı, e hadi diyelim ki "beğenmiyen globale gitsin kanka" bu hem saçma olurdu hem de yasaklandı! Tr kullanıcısı parasıyla bu hizmeti alamıyor sebebiyse turkcell in bu hizmeti tr ye getirmiş olması. Bana sorarsan nerden tutsan elinde kalıyor...

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Microsoft xcloud'ı çıkarsın o zaman tekellik kalkacağından fiyat düşüşü olabilir

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Aslında Turkcell kampanya yaparak bu işi çözebilir atıyorum 50mbps bir internet 90TL ise Geforce Now ile 100TL yapsalar on numara olurdu
Kulağa güzel geliyor ama burda rekabeti önleme davalarıyla uğraşması gerekebilir. Gerçi pazarda büyük çoğunlukta değil ama yine de tt buna izin vermek istemeyecektir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Kulağa güzel geliyor ama burda rekabeti önleme davalarıyla uğraşması gerekebilir. Gerçi pazarda büyük çoğunlukta değil ama yine de tt buna izin vermek istemeyecektir.
Neden altyapı Turkcell'in ve sağladığı hizmetide Turkcell getirdi TT'yi ilgilendiren bir durum yok

Kanunen böyle bir şey mümkün değil diyorsan o kısmı bilmiyorum 😕

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Neden altyapı Turkcell'in ve sağladığı hizmetide Turkcell getirdi TT'yi ilgilendiren bir durum yok

Kanunen böyle bir şey mümkün değil diyorsan o kısmı bilmiyorum 😕
Mümkünlüğü elbet vardır ama bu konular sanırım tartışmaya daha açık gri bölgeler.
Apple da kendi iCloud, Apple Music vs hizmetlerini tek çatı altında daha ucuza topladı ve Spotify bunun rekabeti önleyici hareket olduğunu söylüyordu. Bunun için davaya girişildi mi hatırlamıyorum ama girişilmesi olası. Tekele karşıyımdır. Turkcell de tekel olsun istemem ama turk telekomu da artık bir şeylerin ciddi ciddi tehdit etmesi lazım ki altyapısına, hizmetine bi çekidüzen versin ama hiç sanmıyorum...

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Mümkünlüğü elbet vardır ama bu konular sanırım tartışmaya daha açık gri bölgeler.
Apple da kendi iCloud, Apple Music vs hizmetlerini tek çatı altında daha ucuza topladı ve Spotify bunun rekabeti önleyici hareket olduğunu söylüyordu. Bunun için davaya girişildi mi hatırlamıyorum ama girişilmesi olası. Tekele karşıyımdır. Turkcell de tekel olsun istemem ama turk telekomu da artık bir şeylerin ciddi ciddi tehdit etmesi lazım ki altyapısına, hizmetine bi çekidüzen versin ama hiç sanmıyorum...
TT'de yapabilir ama onun ki daha pahalı olabilir 😁

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Neden bu kadar şey yaptınız ki fiyatı? Normalde avrupa sunucularında Geforce Now 50 liraydı ama çok ping vardı. Şimdi ping olmayacak 25 lira fazla ödeyeceksiniz. Bence güzel bir takas.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Neden bu kadar şey yaptınız ki fiyatı? Normalde avrupa sunucularında Geforce Now 50 liraydı ama çok ping vardı. Şimdi ping olmayacak 25 lira fazla ödeyeceksiniz. Bence güzel bir takas.
Fiyatını hakeder mi hocam onu tartismiyoruz ki insanların alım gücü buna yetmeyebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Şentürk
Arkadaşlar GAME+ fiyatlandırmasını kimse sevmedi, lokal indirme olmadığı gibi malesef lokal bindirme oldu :( Üstüne üstlük Türkiye'den bağlanan kullanıcıların GFN Global hizmetinden ücretli yararlanmasının da engelleneceği duyuruldu ve millet kızgın. İki büyük hata üst üste yapıldı, sizce GAME+ fiyatlandırma konudunda indirime gider mi?
Türkcell kesin indirir millet nasıl eleştiriyo o bu elestiriyi ortadan kaldırmak için kesin 50 tl ye falan düşürür bence

Top Bottom