game+ indirimi hakkında

Yok kardeşim sen tesla t10 lu bilgisayarı 50tl ye kiralayabileceğini sanmaya devam et
Ya kardeşim bundan banane isterse zıpırcık a1 koysun bu benim ne kadar umrumda ?

Ben fiyatına bakarım sorna yaptığı işe bakarım. Banane ne çalışıyorsa çalışsın orda benim cebime giren bir şey mi var. İsterse ortda t10 değil seni çalıştırsın. Ben olayın fiyatındayım.

En ucuz bizde mi?Yurt dışında 10 birim bizde 75.
Böyle düşünürek bu ucuz diyen arkadaş çok ileriye taşıyacak kendinisi. En ucuzu bizde diyor ama asgari ücret 300 dolar haberi yok.

Ya kardeşim bundan banane isterse zıpırcık a1 koysun bu benim ne kadar umrumda ?

Ben fiyatına bakarım sorna yaptığı işe bakarım. Banane ne çalışıyorsa çalışsın orda benim cebime giren bir şey mi var. İsterse ortda t10 değil seni çalıştırsın. Ben olayın fiyatındayım.
Adam o kartı bedavaya üretmiyor sistem bedava değil parasını çıkarması lazım değil mi
Post automatically merged:

Böyle düşünürek bu ucuz diyen arkadaş çok ileriye taşıyacak kendinisi. En ucuzu bizde diyor ama asgari ücret 300 dolar haberi yok.
Ben globalde ucuz dedim okuduğunu anlamak önemli

Adam o kartı bedavaya üretmiyor sistem bedava değil parasını çıkarması lazım değil mi
En haklı sensin güzel kardeşim.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene , çünkü cahil ne gelirse söyler diline...

Neyse daha fala tartışmaya gerek yok fiyatı düşüreceklerini sanmıyorum düşürürse herkesin yararına olur size iyi günler

Geri