Neler Yeni

GAME NOTE H2002D KULAKLIK DENEYİMLERİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Efe COŞKUN
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık yarım saat önce elime ulaştı kulaklık deneyip hemen size deneyimlerimi aktarmak istedim. Kulaklığın boyutuyla başlayayım kafam normale göre büyük en yüksek açıklıkta kulaklığı rahatlıkça kullanabiliyorum bu konuda endişeniz olmasın. müzik performansı gayet iyi hoşuma gitti oblivion adlı şarkıda deneyimledim.Daha sonrasında pubg mobile tarafına girip ses performansına baktım sağdan soldan arkadan önden gelen sesler net bir şekilde anlaşılıyor. mikrofonu çok iyi tatmin edici geldi. Bilgisayarım kötü olduğu için bilgisayar oyunlarında falan deneme fırsatım olmadı orası hakkında bir bilgim yok. Sorularınız varsa cevaplayabilirim
20210203_172524.jpg
20210203_172534.jpg
Game
Mesaj otomatik birleştirildi:

@mgnary @CptnAktaş

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık yarım saat önce elime ulaştı kulaklık deneyip hemen size deneyimlerimi aktarmak istedim. Kulaklığın boyutuyla başlayayım kafam normale göre büyük en yüksek açıklıkta kulaklığı rahatlıkça kullanabiliyorum bu konuda endişeniz olmasın. müzik performansı gayet iyi hoşuma gitti oblivion adlı şarkıda deneyimledim.Daha sonrasında PUBG mobile tarafına girip ses performansına baktım sağdan soldan arkadan önden gelen sesler net bir şekilde anlaşılıyor. mikrofonu çok iyi tatmin edici geldi. Bilgisayarım kötü olduğu için bilgisayar oyunlarında falan deneme fırsatım olmadı orası hakkında bir bilgim yok. Sorularınız varsa cevaplayabilirim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleGame
Mesaj otomatik birleştirildi:

@mgnary @CptnAktaş
güzel olmuş bende bugün sipariş ettim yarın ya da diğer gün elimde olur inşallah detaylı incelemesini paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,166
Üyeler
169,682
Son üye
cmal
Top Bottom