Dostum boş yapma.Allah razı olsun zeka parıltısı seni
İlki netflixte yok, olsa izlerdim, ikincisi link değil sadece site yazacaktın ya da direk bilmiyorum da diyebilirdin, ya da en mantıklısı böyle boş bir cevap yazmak yerine hiçbirşey yazmayadabilirdinDostum boş yapma.
Link atıp atmamamın doğru olup olmadıgını bilmiyorum.
Senin gibi birine yardım etmek için uyarı yemek istemem.
İnsan gibi en olur yolunu yazdık.
O kadar zeki isen git netflixten izle gereksiz konuşma.
Dostum öncelikle "şey" ayrı yazılır.İlki netflixte yok, olsa izlerdim, ikincisi link değil sadece site yazacaktın ya da direk bilmiyorum da diyebilirdin, ya da en mantıklısı böyle boş bir cevap yazmak yerine hiçbirşey yazmayadabilirdin
Dostum bunu sorarak son kalan zeka parçacığını kullanmak yerine zeka pırıltılarınla internetteki diğer sitelerden bir şekilde bulabileceğini düşünebilirdin.Yani nasıl bir cevap bekliyorsun sana netflix mi alalımAllah razı olsun zeka parıltısı seni
10 tane sitenin hiçbiri açılmıyor ve tamam bir tık boş yapmışım ama sen de keşke direk hiçbirşey yazmasaydınDostum öncelikle "şey" ayrı yazılır.
Bilmiyorum yazmam da dolu bir cevap olmaz.
Link paylaşımı yasak olduğunu düşünen o beynin neden isim vermenin de yasak olabileceğine yetmedi?
Netflix yoksa git araştır o zaman.
Sırf google a yazınca 10 tane site çıktı önüme.
Biraz araştırmacı olun.
2. kez hiçbirşey olarak yazmışsın. Zorla hatanı düzeltmiyorsun.10 tane sitenin hiçbiri açılmıyor ve tamam bir tık boş yapmışım ama sen de keşke direk hiçbirşey yazmasaydın
Tamam hiçbirşey verme, lütfen burda kapatalım2. kez hiçbirşey olarak yazmışsın. Zorla hatanı düzeltmiyorsun.
Ayrıca sitelerin açılmamasına bir şey yapamam ama link veya isim veremiyoruz.
Ha link vermişsin ha isim vermişsin.
Ek olarak;10 tane sitenin hiçbiri açılmıyor ve tamam bir tık boş yapmışım ama sen de keşke direk hiçbirşey yazmasaydın
vpn deneyebilirsin.Kanka ciddi anlamda bende bir site hariç hiçbiri açılmadı ve tek açılan sitede de ilk sezon yoktu.