Neler Yeni

Game Pass hakkında sorum var

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Merhaba arkadaşlar. Bende şimdi bf1 var. Originde oynuyorum. Normal sürüme sahibim. Premium pass almak istiyorum fakat indirim bitmiş ve şuan çok pahalı. Game pass alırsam temel oyun+ premium pass sürümü geliyormuş. Ben şimdi game pass satın alırsam origindeki oyunumun üstüne mi geliyor? Yoksa 0 dan başka bir yerden mi bağlanıyorum oyuna? Ya da originde oyuna sahip olduğum için başka hesap mı açmam gerekiyor? Yani oyunu oynayamıyor muyum?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Merhaba arkadaşlar. Bende şimdi bf1 var. Originde oynuyorum. Normal sürüme sahibim. Premium pass almak istiyorum fakat indirim bitmiş ve şuan çok pahalı. Game pass alırsam temel oyun+ premium pass sürümü geliyormuş. Ben şimdi game pass satın alırsam origindeki oyunumun üstüne mi geliyor? Yoksa 0 dan başka bir yerden mi bağlanıyorum oyuna? Ya da originde oyuna sahip olduğum için başka hesap mı açmam gerekiyor? Yani oyunu oynayamıyor muyum?
Game Pass'te oyunu açarken Origin hesabına bağlanıyor zaten, sıfırdan başlamıyorsun.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
O konu hakkında bilgim yok fakat sıfırdan başlamıyorsun.
Senin demek istediğin şöyle mi; bende atıyorum game pass vardı önceden. Oradan BF1 oynadım ve üyeliğim bitti. Sonrasında tekrardan üyelik aldım ve kaldığım yerden devam ediyorum. Böyle mi demek istedin?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Senin demek istediğin şöyle mi; bende atıyorum game pass vardı önceden. Oradan BF1 oynadım ve üyeliğim bitti. Sonrasında tekrardan üyelik aldım ve kaldığım yerden devam ediyorum. Böyle mi demek istedin?
Evet. Oyuna nerden erişirsen eriş Origin üstünden bağlanıyorsun. O yüzden sıfırdan başlamazsın.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Evet. Oyuna nerden erişirsen eriş Origin üstünden bağlanıyorsun. O yüzden sıfırdan başlamazsın.
Tamamdır. Bunu origin ile görüşmem gerekiyor herhalde. Onlar bilir büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom