Neler Yeni

Game Pass üyeliğim var 10 saat mi oynabileceğim ?

Qzann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Terimullah
Vatan'dan monitör almıştım bana 3 aylık gamepass kodu verdiler. Şimdi kodu kullanarak üye oldum ama bazı yerlerde ve arkadaşlardan 10 saat oynabiliyorsun diye duydum. Bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Vatan'dan monitör almıştım bana 3 aylık gamepass kodu verdiler. Şimdi kodu kullanarak üye oldum ama bazı yerlerde ve arkadaşlardan 10 saat oynabiliyorsun diye duydum. Bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim.
Yeni çıkan ve bazı oyunlarda 10 saat diğer oyunları süresiz oynayabilirsiniz.

Qzann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Terimullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaptan fifa 21, bf 5, horza horizon hakkında bilgin var mı? Kaç saat oynayabilirim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Kaptan fifa 21, bf 5, horza horizon hakkında bilgin var mı? Kaç saat oynayabilirim
Fifa 10 saat diğerleri sınırsız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi oyunlar süresiz bi bilginiz var mı bende aynı durumdayım merak ediyorum
10 saat oyunları çok bilmiyorum ama çoğunlukla yeni oyunlar 10 saat oluyor Fifa 21 10 saat mesela bir tek onu biliyorum.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
minecraft dungeons hala varsa game passte kesin dene.ben oyunu 2 kere falan bitirdim sayılır klavyeyle oynamama rağmen aşırı zevk aldım gamepad varsa sen gamepadle oyna.

Qzann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Terimullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
minecraft dungeons hala varsa game passte kesin dene.ben oyunu 2 kere falan bitirdim sayılır klavyeyle oynamama rağmen aşırı zevk aldım gamepad varsa sen gamepadle oyna.
Minecraft çok seven biri değilim şahsen ama baya güzel oyunlar var. Özellikle hikayeli oyunları 3 ayda rahatlıkla bitiririm. Keşke fifada'da 10 saat süre olmasaymış iyiymiş. 4-5 ay sonra zaten fifa 22 çıkacak. Gereksiz bir uygulama bence

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Minecraft çok seven biri değilim şahsen ama baya güzel oyunlar var. Özellikle hikayeli oyunları 3 ayda rahatlıkla bitiririm. Keşke fifada'da 10 saat süre olmasaymış iyiymiş. 4-5 ay sonra zaten fifa 22 çıkacak. Gereksiz bir uygulama bence
oyunun normal mc ile çok alakası yok.rpg oyunu gibi düşün dungeona giriyosun silahlar skiller vs kazanıp yaratık kesiyosun sonraki bölüme geçiyosun bölüm sonu bosslar bölüm arası boss lar var bulmacalar var gizli odalar falan var.eve dönünce dükkan var ordan silah satın alıp satabiliyorsun.ayrıca silahların belli yetenekleri var level atlayıp yetenek puanı kasıyorsun bu puanlarla silahlarına zırhlarına falan filan özellik ekleyebiliyosun(mesela 3 farklı özellik veriyor kılıca 1ini seçiyorsun).çok ingilizce bilmene gerek yok benim ingilizcem fena değil çok iyi diyemem ama anladım oyunu olsun hikayeyi olsun ki hikayesi kötü bence uğraşılmamış.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Fifa 10 saat değil. Ea play'e kalıcı olarak eklendi sınırsız bir şekilde oynayabilirsiniz.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
oyunun normal mc ile çok alakası yok.rpg oyunu gibi düşün dungeona giriyosun silahlar skiller vs kazanıp yaratık kesiyosun sonraki bölüme geçiyosun bölüm sonu bosslar bölüm arası boss lar var bulmacalar var gizli odalar falan var.eve dönünce dükkan var ordan silah satın alıp satabiliyorsun.ayrıca silahların belli yetenekleri var level atlayıp yetenek puanı kasıyorsun bu puanlarla silahlarına özellik ekleyebiliyosun(mesela 3 farklı özellik veriyor kılıca 1ini seçiyorsun).çok ingilizce bilmene gerek yok benim ingilizcem fena değil çok iyi diyemem ama anladım oyunu olsun hikayeyi olsun ki hikayesi kötü bence uğraşılmamış.
oyunda sadece kılıç yok mesela mızrak var yavaş vuruyor ama çok vuruyor.2 elle kullanılan silahlar var çeşit çeşit çok hızlı vuruyor ama hasarı mızrak kadar değil gibisinden

Qzann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Terimullah
oyunda sadece kılıç yok mesela mızrak var yavaş vuruyor ama çok vuruyor.2 elle kullanılan silahlar var çeşit çeşit çok hızlı vuruyor ama hasarı mızrak kadar değil gibisinden
Anladım. Kaptan teşekkür ettim, aklımda yazdım bir kenara. Şuan indirmeleri yapıyorum. Yarın bakıcam tekrardan teşekkür ettim.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege

Qzann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Terimullah
Fifa 10 saat değil. Ea play'e kalıcı olarak eklendi sınırsız bir şekilde oynayabilirsiniz.
Gerçekten mi? Benim ea play'e xbox game pass bağlı bana da geçerli demi sınırsız oynama süresi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,206
Üyeler
163,969
Son üye
Vlcyy
Top Bottom