MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
- Bütçe
- 5000
Seçmeme nedenin hocam kötü oldukları için mi yoksa aldıktan bir süre sonra problem çıkacağını düşündüğün için mi ?ikisini de seçmezdim alırdım kule tipi güzel bir soğutucu
her ikisi deSeçmeme nedenin hocam kötü oldukları için mi yoksa aldıktan bir süre sonra problem çıkacağını düşündüğün için mi ?
Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim daha önce almadım o yüzden sordum yorumlarınız benim için önemlisıvı soğutucunun bakımı zor olur bilgin olsun, ayrıca bence risklide içinde bir sızıntı olsa bilgisayarına veda edebilirsin.
İşlemcidiğerlerine göre iyidir ama işlemcin çok üst düzey bir şey değilse sıvı soğutma ile uğraşma
O işlemci kule tipi ile soğutulabiliiyor mag core liquid fena değildir ama ne kadar iyi soğutur fikrim yok
vallahi ben de yeni sistem topladım 4080s li ama hiç inanki sıvı soğutucu falan düşünmedim zor abi çünkü bakımı zor anladınmı senede bir değiştireceksin kendin yapamazsın muhtemelen bilgisayarcılarda çok para ister, kule tipi al çift fanlı olsun emin ol sıvı soğutucu ile aynı sıcaklıkta soğutuyor kule tipinin temizliği basit bir hava makinesi tut içine yeterHocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim daha önce almadım o yüzden sordum yorumlarınız benim için önemli
MSI MAG CoreLiquid M360 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu sizce bu nasıl alınır mı
kule tipi derim : )Hocam bütçeyi zorlarsam MSI MEG CoreLiquid S360 IPS Ekran 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu bunu alabilirim sanırım iyi diyorlar siz
Ne dersiniz?