Neler Yeni

Çözüldü✓ GAME POWER ALINIR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Master
vallahi ben de yeni sistem topladım 4080s li ama hiç inanki sıvı soğutucu falan düşünmedim zor abi çünkü bakımı zor anladınmı senede bir değiştireceksin kendin yapamazsın muhtemelen bilgisayarcılarda çok para ister, kule tipi al çift fanlı olsun emin ol sıvı soğutucu ile aynı sıcaklıkta soğutuyor kule tipinin temizliği basit bir hava makinesi tut içine yeter
Onu düşünmedim haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

kule tipi derim : )
Seçeneklerin arasında bu yok o yüzden size önerdikleri arasında seçim yapmak zorundayım dolayısıyla alternatif olarak hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım

KlausM

80+ Silver
Onu düşünmedim haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçeneklerin arasında bu yok o yüzden size önerdikleri arasında seçim yapmak zorundayım dolayısıyla alternatif olarak hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım
öyle yani dostum en kötü arabalardan aklına gelsin bmw güzel arabadır ama bakımını yapmazsan ocağını batırır onun mantık yani bakımını falan yapamacaksan parasını veremeyeceksen hiç girme derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Master
vallahi ben de yeni sistem topladım 4080s li ama hiç inanki sıvı soğutucu falan düşünmedim zor abi çünkü bakımı zor anladınmı senede bir değiştireceksin kendin yapamazsın muhtemelen bilgisayarcılarda çok para ister, kule tipi al çift fanlı olsun emin ol sıvı soğutucu ile aynı sıcaklıkta soğutuyor kule tipinin temizliği basit bir hava makinesi tut içine yeter
Özelleştirme kısmında seçeneklerim arasında bu yok ne yazıkki o yüzden size bahsetmiş olduğum soğutucular arasında seçim yapmak zorundayım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Çağatay

MSI MAG CoreLiquid M360 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (hocam bu olabilir galiba ne düşünüyorsun​

360R v2 ile 2 yıldır buz gibi soğutuyorum. Tavsiyem am5 bracket ve noctua nt-h2 termal macun kullanman. Daha verimli soğutma performansı da alırsın. Msi soğutucular güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Master
360R v2 ile 2 yıldır buz gibi soğutuyorum. Tavsiyem am5 bracket ve noctua nt-h2 termal macun kullanman. Daha verimli soğutma performansı da alırsın. Msi soğutucular güzel.
MSI alırsam bütçemi zorluyor şansım %50 onun dışında düşük ihtimal

GamePower Skadi Square 360 ARGB 360mm almak beni hayal kırıklığına uğratır mı sizce​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,056
Üyeler
167,046
Son üye
teknikyazılım
Top Bottom