Game power kulaklıkları hakkında

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
12,384
Game power kulaklıkları hakkında ne düşünüyorsunuz klavyesini kullanıyorum memnunum ama kulaklığını hiç kullanmadım ne dersiniz?

Dip Ses sorunlu, kafa ağrıtan kulaklıklar

Ben kullandım Luna modelini gerçekten çok güzel kulaklık

Abartıldığı kadar kafa ağrıtan veya ses sorunu olan kulaklıklar değiller.
Ben GP Medusa kullanıyorum. Genel fikrim; eğer indirim ile uygun fiyata bulunursa alınır. İndirimsiz fiyatıyla alınmaz.

Dip Ses sorunlu, kafa ağrıtan kulaklıklar
Ben kullandım Luna modelini gerçekten çok güzel kulaklık
Bilemedim çok kararsızım ya 250 TL bütçe var çok fazla üstüne çıkamıyorum bütçenin belki 20 30 TL Max bu fiyat bandında game power kulaklıklarka karşılaştım o yüzden soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartıldığı kadar kafa ağrıtan veya ses sorunu olan kulaklıklar değiller.
Ben GP Medusa kullanıyorum. Genel fikrim; eğer indirim ile uygun fiyata bulunursa alınır. İndirimsiz fiyatıyla alınmaz.
200 TL ye n11 de vardı değer mi bu ücrete?

Game power kulaklıkları hakkında ne düşünüyorsunuz klavyesini kullanıyorum memnunum ama kulaklığını hiç kullanmadım ne dersiniz?
2 tane kullanan arkadaşım var. Sesleri bana iyi geliyor onlarda iyi ses alıyormuş. Ama kullanıcılardan bazıları dipses sorunundan muzdarip. Karar yine sizin.

Bilemedim çok kararsızım ya 250 TL bütçe var çok fazla üstüne çıkamıyorum bütçenin belki 20 30 TL Max bu fiyat bandında game power kulaklıklarka karşılaştım o yüzden soruyorum

Önümüzdeki Cuma günü indirimler var.
Önümüzdeki Cuma gününe kadar 250 TL bütçene ekleme yapabiliyorsan yap. İndirim gecesinde daha iyi bir kulaklık tercih et.
Zaten şu an sipariş versen, bayram vs. kargon biraz geç gelecektir. Yani zaman olarak bir kaybın olmuyor.

2 tane kullanan arkadaşım var. Sesleri bana iyi geliyor onlarda iyi ses alıyormuş. Ama kullanıcılardan bazıları dipses sorunundan muzdarip. Karar yine sizin.
Teşekkürler

Önümüzdeki Cuma günü indirimler var.
Önümüzdeki Cuma gününe kadar 250 TL bütçene ekleme yapabiliyorsan yap. İndirim gecesinde daha iyi bir kulaklık tercih et.
Zaten şu an sipariş versen, bayram vs. kargon biraz geç gelecektir. Yani zaman olarak bir kaybın olmuyor.
Anladım teşekkürler

Medusa modeli ise kötü Luna, Mei, Warlord, Kizaru modelleri alınabilir ama

250tl bütçen varsa bence gamepower alma (luna hariç). daha güzel kulaklıklar bulabilirsin. ben gamepower medusa kullanıyorum ama bütçem kısıtlıydı o yüzzden bunu aldım önerilerimin linkini bırakıyorum.

luna kulanıyorum 7.1 onermem onun dısında guzel kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri