Game power monitör alınır mı? ?(linke bakın)

Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.
Hocam rampage olduğu için çok önermiyorlar ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu biraz güvenimi kazandı bunu en iyi nereden sipariş edeyim hangi firma daha güvenilir veya gidip elden alabileceğim mağazasında testleri yaptırabileceğim yer varmı İstanbulda yaşıyorum

Hocam rampage olduğu için çok önermiyorlar ama

Hocam bu biraz güvenimi kazandı bunu en iyi nereden sipariş edeyim hangi firma daha güvenilir veya gidip elden alabileceğim mağazasında testleri yaptırabileceğim yer varmı İstanbulda yaşıyorum
Gamepowerdan İyi Monitör 300 Hz Al Bence İyi Monitör İncelemeside Var

Daha iyileri var ama bu LG önerenlere bakıp almayın. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Aoc 24g42e 24" hocam bu monitörü en güvenilir nereden alabilirim veya gidip test edip elden alabileceğim bi güvenilir mağazara/firma varmıdır.Ölü piksel ghosting ihtimalini yaşamak istemiyorum

Aoc 24g42e 24" hocam bu monitörü en güvenilir nereden alabilirim veya gidip test edip elden alabileceğim bi güvenilir mağazara/firma varmıdır.Ölü piksel ghosting ihtimalini yaşamak istemiyorum
O monitörü ben attım zaten ordan alabilirsiniz

Yani yakınlarınızda mediamartk fln varsa alın attığım linkteki satıcıya bakın gücenilirsw alın

Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.
Buna bi bakarmısınız hocam

Geri