Neler Yeni

GAMEBOOSTER ALINIR MI

fuurqn

80+
Reaksiyon skoru
19
Bu iki monitörden sizce hangisi farkı ne

Ekler

• IMG_3600.webp
    IMG_3600.webp
    68.2 KB · Hit: 32
Asus al soldaki fason üretim ürün markasız yani

ben hiç bir markaya ön yargılı davranmam
elbetteki kimi zaman iki üründe sıkıntısız ürünse marka değeri yüksek olan ürünlere ağır basabiliyor bir tarafımız ama
ürünü incelemeden bo gamebooster mış bu rampageymiş bu gamepowermiş diyerek direkt üstünü çizmem

lakin burada satıcı firmanın da ahlak sınırları dışında bir satış stretejisi ile akıl karıştırmaya çalışıtğı bir ahlak sınır dışı hareketini görüyorum
al sana resimde diğer siteler bu ürünü kaça satıyor bilgisi

elbetteki hepsinden uygun fiyata listelemiş şu an
lakin o ürün hiç bir zaman reel fiyat olarak 6284 tl gibi fiyatlar etmedi edemez

sanki fiyatı 6k ve üzeriymiş de inanılmaz bir indirim yapmış gibi

hem yüksek indirim yaptı algısı
hem de 6000 tl lik bir ürün de kötü olmaz herhelde bu markanın giriş değil üst segmentidir algısı oluşturan
bu ahlak dışı reklamı kınıyorum

aslında içerik üreticilerinin bu konuda da bir içerik üretmesi gerektiğini düşünüyorum

ASIL KONUYA DÖNERSEK
bir tek bu iki ürün için değil bütün ürünler için 180 hz vs 200 hz arasındaki 20 hz i kafaya takmam
aman aman övemesem de biraz daha iyi diyebileceğimiz ürünlerinde aradaki fiyat makasını aşmasından dolayı
asus u yine alınabilir bir klasmana koyacağım
buradaki tercihim asus olur bu fiyata

1746259750389.webp

Bu iki monitörden sizce hangisi farkı ne
asusu alın hocam daha kaliteli bir marka 20 hz farkettirmez bile sanırım gb va paneldi asus ips direkt görüntü kalitesi farkında bile asus önde

asusu alın hocam daha kaliteli bir marka 20 hz farkettirmez bile sanırım gb va paneldi asus ips direkt görüntü kalitesi farkında bile asus önde
Hocam peki ASUS mu msi. Mi hangi modeli alayım

Ekler

• IMG_3594.webp
    IMG_3594.webp
    130.3 KB · Hit: 6
  • IMG_3579.webp
    IMG_3579.webp
    114.1 KB · Hit: 6
Hocam peki ASUS mu msi. Mi hangi modeli alayım
hocam modelleri tam bilmiyorum epeyden karşılaştır diyerek bakabilirsiniz hangisinin renk gamotu vs daha yüksekse alınabilir parlaklık değerlerine bakın pivot güzel bir özellik pivot varsada alınabilir

İkisi de alınır durmuyor , kazıklanıyorsun gibi geldi sistem linkini atar mısın

Geri