Neler Yeni

gamebooster g908 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Deniz Özel
Merhaba arkadaşlar Game Booster G908 almayı düşünüyorumda sizce nasıldır?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
İtopyadan bir yorum:
Klavyenin sesi red switchlere göre çok fazla.Bütün tuşları yerine oturmamış gibi bastığınızda sağa sola oynuyor.Rainbow ışıkların parlaklığı çok az.Yay seside bütün tuşlarda mevcut.Kısacası ucuz da deeğil yahniside yenmez.İade talebi oluşturdum kabul etmiyorlar.Bu paralara mekanik klavye alınmazmış.200 300 daha koyup marka alıcaksınız yoksa sonu hep hüsran.Burda 2 3 ışığa klavyenin görüntüsüne kanıp 5 yıldız veren cocukların yorumlarına aldanmayınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
safa kasım soyupak
İtopyadan bir yorum:
Klavyenin sesi red switchlere göre çok fazla.Bütün tuşları yerine oturmamış gibi bastığınızda sağa sola oynuyor.Rainbow ışıkların parlaklığı çok az.Yay seside bütün tuşlarda mevcut.Kısacası ucuz da deeğil yahniside yenmez.İade talebi oluşturdum kabul etmiyorlar.Bu paralara mekanik klavye alınmazmış.200 300 daha koyup marka alıcaksınız yoksa sonu hep hüsran.Burda 2 3 ışığa klavyenin görüntüsüne kanıp 5 yıldız veren cocukların yorumlarına aldanmayınız
bu yorumdan sonra gamebooster markasından soğudum :D

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
bizim ofiste bir tane kullana abi var güzel diyor ama bilemedim
10 liralık klavye kullanıp güzel diyebilirim. onu da mı alacaksın. eğer mekanik zorunlu değilse 5 yıldır kullandığım klavyenin incelemesi:

tavsiye ederim, 150 lira civarlarında
Mesaj otomatik birleştirildi:

109 hatta şu anda:

Top Bottom