hayır alınmaz.Merhaba arkadaşlar Game Booster G908 almayı düşünüyorumda sizce nasıldır?
Üstüne 50-100 daha ver, GAMAKAY MK61 al daha iyiMerhaba arkadaşlar Game Booster G908 almayı düşünüyorumda sizce nasıldır?
Sorunlu diyorlar.nedenki
bu yorumdan sonra gamebooster markasından soğudumİtopyadan bir yorum:
Klavyenin sesi red switchlere göre çok fazla.Bütün tuşları yerine oturmamış gibi bastığınızda sağa sola oynuyor.Rainbow ışıkların parlaklığı çok az.Yay seside bütün tuşlarda mevcut.Kısacası ucuz da deeğil yahniside yenmez.İade talebi oluşturdum kabul etmiyorlar.Bu paralara mekanik klavye alınmazmış.200 300 daha koyup marka alıcaksınız yoksa sonu hep hüsran.Burda 2 3 ışığa klavyenin görüntüsüne kanıp 5 yıldız veren cocukların yorumlarına aldanmayınız
Bulaşmak baştan hata aynen marka almak lazımbu yorumdan sonra gamebooster markasından soğudum
çok pahalı klavyeler bulamadımkiBulaşmak baştan hata aynen marka almak lazım
sipariş ettim gelince nasıl olduğuna dair haber veririmBulaşmak baştan hata aynen marka almak lazım
200-300 lira civarındaki çoğu mekanik klavye şans işidir.nedenki
10 liralık klavye kullanıp güzel diyebilirim. onu da mı alacaksın. eğer mekanik zorunlu değilse 5 yıldır kullandığım klavyenin incelemesi:bizim ofiste bir tane kullana abi var güzel diyor ama bilemedim