Neler Yeni

🔥İndirim GameBooster G918 Fire Storm Beyaz Blue Switch Mekanik Klavye 779 TL

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
En düşük fiyatı 989 lira olarak çıkıyor
Yalnızca blue switch olanı bu fiyata ama red switch e indirim gelmemis :/
Siyah red switchte indirim mevcut beyazda değil.
Beyaz hastalarına :)

Checkmate

80+ Silver
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
400TL etmeyecek çöp bir klavye, 700TL ye ne klavyeler var. Bu arada bunun fiyatını 700TL olarak bindirmişler eskiden çok daha ucuzdu.
(bu arada eskiden dediğim 3 ay önce maksimum, dolar o zamanlar 17Tl civarındaydı, ve fiyatı 400TL idi, cahiller emoji atmış mesajlarıma onlar için yazıyorum)

Son düzenleme:

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
400TL etmeyecek çöp bir klavye, 700TL ye ne klavyeler var. Bu arada bunun fiyatını 700TL olarak bindirmişler eskiden çok daha ucuzdu.
albenisi beyaz olması zaten. gamepower ogreler vs bile 700 olmuş. her şey çok pahalı artık

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Eskiden ama ağzınla söylüyorsun

eskiden de mesh kasalar 200-300 liraydı şimdi 1-1,5 k ?

egebaranakk0

80+ Silver
Çok güzel klavye 700 liraya klavye kalmamışken bunun hâla ucuz olması fp sıklasında kendini yukariya taşiyo kesinlikle alinir hissiyati ve kullanışı çok güzel tasarımıda aşırı iyi alın aldırın ( blue switch olması yanıltmasın pek bi farkı yok bu klavyede )

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel klavye 700 liraya klavye kalmamışken bunun hâla ucuz olması fp sıklasında kendini yukariya taşiyo kesinlikle alinir hissiyati ve kullanışı çok güzel tasarımıda aşırı iyi alın aldırın ( blue switch olması yanıltmasın pek bi farkı yok bu klavyede )
bu paraya cidden klavye falan kalmadı :) hele ki beyaz :)

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Çok önceden de zaten 300-400 arasında geziniyordu bu klavye. Ben de siyah modeli var gayet güzel, yay teli var malesef ama yapacak bir şey yok bu durumda da zaten.

egebaranakk0

80+ Silver
Uygunsuz davranış
bu paraya cidden klavye falan kalmadı :) hele ki beyaz :)
Evet hocam bide halen daha bi yerleriyle gülen fiyatı çok bulan insan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zırcahil gerizekalıdan hallice insanların bir şeyden anlamayıp boş boş yorum yapması beni hasta ediyor.
Ekonominin ne halde olduğunu , bu paraya klavye olmadığını ve kullanmadan etmeden yorum yapan hiç birşeyden anlamayan ***** sürüleride beni hasta ediyor.

Checkmate

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Evet hocam bide halen daha bi yerleriyle gülen fiyatı çok bulan insan var

Ekonominin ne halde olduğunu , bu paraya klavye olmadığını ve kullanmadan etmeden yorum yapan hiç birşeyden anlamayan ***** sürüleride beni hasta ediyor.
Aynen cooler master 632TL ye klavye satabiliyor gamebooster çöpü 700TL ye klavye satıyor ekonomi çok kötü olduğundan 3iq beyinsizce yorum.

Engelli velet.

Son düzenleme:

egebaranakk0

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Aynen cooler master 632TL ye klavye satabiliyor gamebooster çöpü 700TL ye klavye satıyor ekonomi çok kötü olduğundan 3iq yorum.

Engelli velet.
Öncelikle attiğin klavye stokta yok 2. Olarak cooler master klavye odaklı bir marka değil 3.sü ise 'game booster çöpü' ifadesi beni kopardı ,kullanmamış cahil kendini geliştirmemiş daha ötesi donanım arşivininde incelediği bu klavyenin video sunu izlememiş ve nasıl olduğunu bilmeyen biri işte biz buna 3 iq yorum diyoruz engelli velet tabiride ancak senin gibi bir ucubenin kullanicaği bir kelime allah yardimcin olsun bu kafayla fazla yaşayamazsın

Top Bottom